ماست برای سرماخوردگی ضرر دارد ؟
header

مبلیما خرید مبل

ماست برای سرماخوردگی ضرر دارد ؟

ماست برای سرماخوردگی / دوغ و سرماخوردگی

آیا ماست برای سرماخوردگی مضر است / ماست برای سرماخوردگی ضرر دارد

از ماست می توان برای مقابله با آنفلوانزا و سرماخوردگی معمولی استفاده کرد

پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه گنت کشور بلژیک مي‌گويند: ماست حاوی میکروب‌ های زنده مفیدی است که از  این باكتري‌ها   مي‌توان به عنوان سلاحي طلايي براي مقابله با بيماري آنفلوانزا استفاده كرد.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از تلگراف ،  ماست یک ماده غذایی پروبیوتیک است، یعنی حاوی میکروب‌ های زنده مفیدی است که ماست وارد لوله گوارش می ‌شوند و با جایگزینی در روده‌ها، این اندام را از وجود باکتری‌ های بیماری ‌زا محافظت می ‌کنند و به عمل تخمیر ادامه می ‌دهند و با تولید اسید‌های چرب کوتاه زنجیره، به سلامت سلول‌ های روده کمک می ‌کنند.

پزشكان مي‌توانند از اين سلاح طلايي براي درمان سرماخوردگي معمولي نيز بهره بگيرند.

پژوهشگران موفق شدند: باكتري‌هاي معمولي موجود در ماست را به گلوله‌هاي طلايي براي نابود سازي ويروس‌ها تبديل كنند. آن‌ها ميخ‌هاي بسيار ظريفي از جنس نقره را به اين باكتري‌هاي بي‌ضرر متصل كرده و با اين تغيير به باكتري‌ها توانايي نابودسازي ويروس‌ها را دادند.

اين متخصصان باكتري‌هاي مجهز به ميخ‌هاي نقره‌اي را عليه نوروويروس‌ها كه عامل شيوع حالت تهوع زمستاني هستند را به كار بردند و دريافتند كه ويروس از ايجاد عفونت ناتوان مي‌شود.

از آنجا كه آزاد سازي بدون كنترل اين ذرات نقره‌اي در بدن مي‌تواند مضر و خطرناك باشد، متخصصان بلژيكي آن‌ها را به باكتري‌ها متصل كردند تا نتوانند آزادانه در بدن جابجا شوند و به ساير نقاط بدن آسيب برسانند.

نتايج اين آزمايشات در انجمن بيولوژي كاربردي لندن ارائه شده است.
پژوهشگران پیش از این اعلام نموده بودند که ماست در کاهش احتمال بروز سرطان روده نیز موثر است. به این ترتیب که لاکتوباکتریاسه‌های موجود در آن، رشد باکتری‌ های مفید در روده را تحریک کرده و باکتری‌ های بیماری ‌زا را که می‌ توانند به سلول‌ های روده آسیب برسانند، کاهش می ‌دهند. ا

از سوی دیگر این باکتری ‌ها با متصل شدن به اسید‌های صفراوی، احتمال وارد شدن آسیب به سلول ‌های روده را کم می ‌کنند و از تبدیل نیترات و نیتریت موجود در غذا به ترکیبات نیتروزآمین که سرطان ‌زا هستند، جلوگیری به عمل می‌ آورند.

کلسیم موجود در ماست نیز ضمن باند شدن با ترکیبات صفراوی، رشد سلول‌ های طولی روده را کم می ‌کند. طی برخی مطالعات دیده شده افرادی که روزانه بیش از ۱۲۰۰ میلی‌ گرم کلسیم مصرف می ‌کنند، ۷۵ درصد احتمال ابتلای کمتری به سرطان روده داشته‌اند.

ماست برای گلو درد / ماست برای سرفه

غذاهایی که موقع گلودرد باید بخورید

گلودرد باعث می شود موقع قورت دادن غذا، احساس درد و ناراحتی کنید. لذا باید غذاهایی را بخورید که کمتر اذیت می شوید.

 

۱- مواد غذایی نرم:

از خوردن مواد غذایی سفت و ترد مثل چیپس یا نان برشته و خشک خورداری کنید. مواد غذایی خشک مثل شیرینی خشک کشمشی را نخورید، زیرا قورت دادن آنها سخت است.

در عوض از غذاهای نرم استفاده کنید. اگر ماده غذایی نرمی برای خوردن ندارید، می توانید بعد از پخت غذا، آن را در مخلوط کن بریزید تا نرم و یک دست شود. ممکن است لازم باشد کمی شیر یا مایع دیگری به غذا اضافه کنید تا برای قورت دادن، سفت نباشد.

مواد غذایی نرم شامل : فرنی، ژله، تخم مرغ ، موز، هندوانه، ماست، پنیر نرم، ماکارونی پخته، سبزیجات پخته له شده، گوشت له شده و نوشیدنی های حاوی شیر است.

به یاد داشته باشید که محصولات لبنی مثل شیر و بستنی ممکن است تولید خلط را در گلو افزایش دهند و شما مجبور شوید مرتبا آن را خارج کنید که این کار، درد و ناراحتی گلو را بدتر می کند.

هر چند که لبنیات، آرامش بخش و مغذی هستند، ولی اگر بعد از خوردن آنها، سرفه تان بیشتر شد یا مجبور شدید خلط گلویتان را پاک کنید، بهتر است کمتر مصرف کنید.

آیا بستنی برای سرماخوردگی خوب است؟

گلودرد دارید؟ بستنی بخورید!

شاید با خواندن تیتر خبر کمی متعجب شده باشید و با خود بگویید این خبر صحت ندارد! اما باید بگویم این موضوع حقیقت دارد. برخی ها در ذهن خود بررسی می کنند که گلودرد با خوراکی سرد رابطه ی عکس دارد اما همیشه اینطور نیست. محققان هر روز در پی کشف دانستنی های پزشکی جدیدی هستند که این دانستنی ها می تواند در زندگی انسان بسیار تاثیر گذار باشد. در تازه ترین تحقیقات به عمل آمده محققان کشور هند بستنی پروبیوتیکی تولید کرده اند که می تواند علائم گلودرد را تا حدود زیادی درمان کند.

محصولات پروبیوتیک حاوی باکتری‌های مفید و غیربیماری‌زا مانند بیفیدوباکتریوم و لاکتوباسیل هستند؛ باکتری بیفیدوباکتریوم بطور معمول در روده انسان وجود دارد.محققان بیمارستان و کالج دندانپزشکی پاسیفیک در هند، بستنی پروبیوتیک حاوی باکتری بیفیدوباکتریوم تولید کرده و تأثیر آن را بر روی باکتری گرم مثبت استرپتوکوک بعنوان عامل گلودرد مورد مطالعه قرار دادند.

در این تحقیق ۳۰ داوطلب بمدت ۱۸ روز، روزانه یک بستنی کاکائویی حاوی بیفیدوباکتریوم یا یک بستنی کاکائویی معمولی مصرف کردند. نتایج بدست آمده نشان می‌دهد، افرادی که بستنی حاوی بیفیدوباکتریوم مصرف کردند، با سطوح پایین استرپتوکوک در بزاق مواجه شده و تعادل باکتریایی در بدن این افراد نیز متعادل‌تر از گروه دوم بود.

هنگام خوردن بستنی به این نکات توجه کنید


– بستنی را در تکه های بزرگ گاز نزنید، بلیسید یا در تکه های کوچک بخورید تا ناحیه گلوی شما ناگهان با سرما مواجه نشود.

– بستنی را به آرامی بخورید.
– اگر هنگام خوردن بستنی در قسمت گلوی خود سرما و به صورت همزمان درد احساس می کنید بدانید که بیش از اندازه یا سریع بستنی می خورید، خودتون رو کنترل کنید.
– برای پاک کردن قسمت دهان و گلو از عوارض بستنی بهتر است کمی آب ولرم بنوشید.

اگر بیش از اندازه بستنی می خورید باید این را بدانید که علاوه بر تاثیر سرمای آن بر ناحیه گلو، عوارض دیگری برای سیستم گوارش شما دارد، و برای مثال برخی محصولات دارای مواد نگه دارنده هستند که مشکلا مخصوص به خود را در بدن شما به وجود می آورند. در آخر توصیه می کنیم در منزل با استفاده از میوه ها و شیر تازه بستنی خانگی درست کنید که مزه و لذت خاص به خود را دارد.

 

منبع : http://mehrmihan.ir/yogurt-for-colds/

دیگر مطالب مفید :

میوه های مضر برای سرماخوردگی

آیا شیر برای سرماخوردگی خوب است؟

بستنی برای سرماخوردگی خوب است؟

ماست برای سرماخوردگی

ناهار مناسب سرماخوردگی

مصرف خیار در سرماخوردگی

این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b