طرز تهیه یخنی لوبیا
header

مبلیما خرید مبل

طرز تهیه یخنی لوبیا

طرز تهیه یخنی (خوراک لوبیا برای ۴نفر)

سلام دوستان با یه غذای ساده وخوشمزه اومدم که سر شار از نشاسته وپروتیینه این غذا بیشتر در فصل پاییز وزمستان در نواحی شمال طبخ میشه.هم با نون میشه خورد وهم با برنج.چاشنی این غذا نارنجه که موقع خوردن روی خوراک می ریزیم.

مواد لازم

لوبیا چیتی(کشاورزی) ۲ پیمانه

مرغ و یا گوشت چند تکه خرد شده

پیاز۲عددمتوسط

سیب زمینی ۲عدد خرد شده

نمک.فلفل .زرد چوبه.

کمی رب.(۲ عدد گوجه)

طرز تهیه

پیاز رو کمی تفت می دیم تا بوی بد آن گرفته بشه.گوشت ویا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم.لو بیا رو می ریزیم. حدود ۳ لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزد.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید.نمک وفلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج ویاآبلیمو تازه میل کنید.نوش جان.

http://mehrmihan.ir/wp-content/uploads/31_DSC01459,77492.jpg

آموزش کامل طرز تهیه گوشت و لوبیا با روش اصفهانی

ykhny-beans-recipes

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه گوشت و لوبیا اصفهانی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

ykhny-beans-recipes

مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر :

گوشت گوسفند (بهتر است گوشت دنده باشد)     ۱۰۰ گرم

سبزی گوشت و لوبیا شامل تره، جعفری و شنبلیله    ۵۰۰ گرم

لوبیا سفید    ۲ پیمانه

برنج    ۱/۳ پیمانه

پیاز    یک عدد

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه    به مقدار لازم

ykhny-beans-recipes

طرز تهیه گوشت و لوبیا :

قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب کرده و روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش بیاید، گوشت را تمیز کرده، شسته و همراه با یک پیاز، نمک و فلفل در قابلمه می گذاریم و کف حاصل از گوشت را می گیریم سپس لوبیا سفید و زردچوبه را نیز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و لوبیا نیم پز شوند. (نیم ساعت زودپز یا یک ساعت در قابلمه) پس از این مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه می کنیم .سبزی ها را پاک کرده (بدون ریز کردن آنها)، سپس شسته و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. سبزی ها را به گوشت و لوبیای نیم پز شده افزوده و پیازی که با گوشت در قابلمه گذاشته بودیم را در می آوریم.پس از پخت آب گوشت و لوبیا را جدا کرده و با نان سرو می کنیم. مخلوط گوشت و لوبیا را می کوبیم در ظرف دلخواه کشیده همراه با سبزی خوردن و ترشی سرو می کنیم.

ykhny-beans-recipes

نکاتی برای پخت گوشت و لوبیا :

در صورت دلخواه می توان هنگام اضافه کردن برنج یک سیب زمینی متوسط نیز اضافه کرد باعث می شود کشدارتر شود.در این غذا سبزی نباید ریز شود، فقط ساقه های جعفری و شنبلیله را گرفته و در صورت نیاز تره را ۲ الی ۳ قسمت کنید.می توان شنبلیله خشک (یک قاشق مرباخوری) برای عطر بیشتر اضافه کرد.

منبع : http://mehrmihan.ir/ykhny-beans-recipes/

این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b