طرزتهیه خوراک تست فرانسوی وکدو حلوایی برای صبحانه
header

مبلیما خرید مبل

طرزتهیه خوراک تست فرانسوی وکدو حلوایی برای صبحانه

طرز تهیه خوراک تست فرانسوی و کدو حلوایی برای صبحانه به همرا طرز تهیه نان تست فرانسوی را برای شما عزیزان آورده ایم .

مواد اولیه :

شربت افرا                                                                                         به مقدار لازم
نان پامپرنیکل (نان کاکائو و قهوه و عصاره مالت. خرد شده به شکل تکه های ۲٫۵ سانتی متری. یا نا)

۶ تکه به ضخامت ۲٫۵ سانتی متر

جوز (آسیاب شده)                                                                         ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک                                                                                           ۱/۴ قاشق چایخوری
زنجبیل (آسیاب شده)                                                                     ۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین (آسیاب شده)                                                                        ۱ قاشق چایخوری
عصاره وانیل                                                                                     ۱ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای                                                                                   ۲ قاشق سوپخوری
شیر                                                                                                 ۱ و نیم فنجان
خامه                                                                                                ۱ و نیم فنجان
پوره ی کدو حلوایی (کنسروی)                                                                 ۱ فنجان
تخم مرغ                                                                                             ۸ عدد
گردو (نصف شده)                                                                              نصف فنجان
نان تست (فرانسوی، خرد شده به شکل تکه های ۲٫۵ سانتی متری)
۶ تکه به ضخامت ۲٫۵ سانتی متر
بیکن (به شکل تکه های ۱ سانتی متری، پخته)                                               ۴ برش

 

 

X

recipes-feed-and-pumpkin-french-toast-for-breakfast

 


این خوراک صبحانه را شب قبل آماده کنید و صبح که بیدار می شوید صبحانه ای حاضر و آماده یا میان وعده ای مناسب داشته باشید که پر از طعم های مخصوص تعطیلات است.
نکته: اولین باری که این دستور آشپزی را آماده کردیم از تابه ی چدنی استفاده کردیم اما بعد متوجه شدیم غذاهای اسیدی ممکن است باعث شوند ظرف های چدنی (به خصوص ظرف های نو) به غذا طعم فلز بدهند. به همین دلیل برای این دستور آشپزی به جای تابه ی چدنی از یک ظرف مخصوص فر به اندازه ی ۲۲ در ۳۲ سانتی متر استفاده می کنیم.

recipes-feed-and-pumpkin-french-toast-for-breakfast

 

طرز تهیه:

۱٫ تکه های نان، بیکن و گردو را در یک ظرف مخصوص فر بزرگ به اندازه ی ۲۲ در ۳۲ (۳لیتری) بچینید.

recipes-feed-and-pumpkin-french-toast-for-breakfast

 


۲٫ در یک کاسه ی بزرگ، تخم مرغ، پوره ی کدوحلوایی، شیر و خامه، شکر قهوه ای، عصاره وانیل، دارچین، زنجبیل، جوز و نمک را مخلوط کنید.

recipes-feed-and-pumpkin-french-toast-for-breakfast

 


۳٫ مخلوط تخم مرغ را روی نان بریزید و مطمئن شوید که همه نان ها به طور یکدست با آن پوشانده شده اند.

recipes-feed-and-pumpkin-french-toast-for-breakfast

 


نان را کمی به پایین فشار دهید تا بهتر مخلوط تخم مرغ را جذب کند.
روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و ۸ ساعت یا شب تا صبح در یخچال قرار دهید.

recipes-feed-and-pumpkin-french-toast-for-breakfast

 


۴٫ صبح روز بعد فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید.
۵٫ خوراک را با در بسته ۴۰ دقیقه در فر بپزید سپس با در باز هم ۲۰ دقیقه تا زمانی که وسط آن خودش را بگیرد و رویش پف کند و قهوه ای طلایی شود در فر بپزید. گرم با چند قطره شربت افرا سرو کنید.

recipes-feed-and-pumpkin-french-toast-for-breakfast

 

 

طرز تهیه نان تست فرانسوی 

تنها کاری که بایست بکنید این است که نان یک روز مانده را برش بدهید و در مخلوط تخم مرغ و شیر و خامه و عصاره ی وانیل خیس کنید. آن را در کره ی داغ شده سرخ کنید و بپزید تا قهوه ای طلایی شود. حتی بیشتر از ۳۰ دقیقه هم طول نمی کشد.
بهتر است از چه نانی استفاده کنیم؟
ما دوست داریم از نانی استفاده کنیم که مخلوط شیر و تخم مرغ را هر چه بیشتر به خود جذب کند. نان تست، فرانسوی، ایتالیایی، بیریوش یا نان گیسو خیلی خوب جواب می دهند. ما حتی با نان خمیر ترش هم امتحان کرده ایم و خیلی خوشمزه شده است.
چرا از نان یک روز مانده استفاده کنیم؟
نان تازه اصلاً برای درست کردن فرنچ تست مناسب نیست. خرد و له می شود و حالت خمیری پیدا می کند. نان مانده از نان تازه خشک تر است و به راحتی مخلوط تخم مرغ و شیر را به خود جذب می کند.
برش های قطور یا برش های نازک؟
درست همانطور که نان تازه خرد و خمیر می شود، نان نازک برش خورده هم همینطور است. سعی کنید برش های نان ۱ تا ۲ سانتی متر ضخامت داشته باشند.

طرز تهیه:
۱٫ فر را با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت (۹۳ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. سینی را داخل فر قرار دهید. بهتر است فرنچ تست ها را دسته دسته درست کنید، این سینی هم برای این است که وقتی باقی نان ها می پزند، نان های پخته شده را گرم نگه دارید.
فرنچ تست را آماده کنید
۱٫ تخم مرغ، شیر، خامه،‌عصاره وانیل و کمی نمک را با هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
recipes-feed-and-pumpkin-french-toast-for-breakfast

۲٫ برش های نان را در یک ظرف بزرگ بچینید. اشکالی ندارد اگر روی هم بیفتند. مخلوط تخم مرغ را روی برش های نان بریزید سپس نان ها را جابجا کنید و برگردانید تا هر برشی کاملاً به مخلوط تخم مرغ آغشته شده باشد. برش ها را آنقدر جابجا کنید تا کل مخلوط را به خود جذب کنند.
recipes-feed-and-pumpkin-french-toast-for-breakfast

۳٫ ۱ قاشق سوپخوری کره را در یک تابه ی بزرگ روی حرارت متوسط رو به پایین آب کنید. برش ها را دسته دسته داخل تابه قرار دهید و هر طرف را ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شوند و کاملاً پخته شوند.
recipes-feed-and-pumpkin-french-toast-for-breakfast

۴٫ فرنچ تست ها را به فر گرم شده منتقل کنید و در عین حال برش های باقیمانده را سرخ کنید. در صورت نیاز برای هر دسته کره اضافه کنید.
۵٫ برای سرو کردن فرنچ تست های گرم را داخل بشقاب قرار دهید و چاشنی مورد علاقه را روی آن بریزید.
مخلوط شکر و دارچین را آماده کنید (اختیاری)
۱٫ شکر و دارچین را مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب شوند.

recipes-feed-and-pumpkin-french-toast-for-breakfast

 

منبع :  http://mehrmihan.ir/recipes-feed-and-pumpkin-french-toast-for-breakfast/

این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b