header
مانتو

طرز تهیه چیز کیک نوتلا

طرز تهیه کیک شکلاتی با نوتلا

nutella-cheesecake-recipes

مواد لازم

۱ و ۴/۳پیمانه آرد ( باضافه یکی‌ دو قاشق که واسه آرد پاشی قالب استفاده میکنیم)

۴ عدد تخم مرغ درشت  ( همدمای اتاق باشه )

۱/۲ پیمانه شیر ( همدمای اتاق باشه)

۲ قاشق چایخوری وانیل

۱ و ۲/۱ پیمانه شکر معمولی‌

۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر

۳/۴ قاشق چایخوری نمک

۱۶ قاشق غذاخوری یا ۲۲۰ گرم و یا ۱ پیمانه کره یا مارگارین ( همدمای اتاق باشه امایه کوچولو خنک تر باشه)

شکلات نوتلا ۵تا ۶ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۱ عدد

نکته :

شما میتونید از همزن دستی‌ استفاده کنید یا برقی و یا دستگاه غذا ساز، فقط یک نکته بگم که اگه از همزن

دستی‌ معمولی استفاده می‌کنید اون مقدار زمانی‌ رو که واسه همزدن گفتم شما باید دو برابر کنید چون

سزعت همزنی که با دست زده میشه کندتره نسبت به همزن دستی‌ برقی یا دستگاه غذاساز.

خوب اول من طرز پخت این کیک و یاد میدم و بعدش میریم واسه درست کردن کیک.

فر رو روی درجه ۱۷۷ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت میذاریم . قالب کیک ۹ اینچی‌ رو گریس کاری

می‌کنیم و آرد میپاشیم

تخم مرغ هارو هم می‌زنیم با شیر و وانیل ، میتونیم این کارو با چنگال هم بکنید چون نمی‌خواهیم

خیلی‌ هم بزنیم اگه با همزن دستی‌ هم میزنید ۱ دقیقه با دور کند هم بزنید

۱ پیمانه از این مخلوط رو جدا می‌کنیم و میذاریم کنار.

آردی (رو که قبلا الک کردیم با نمک و بکینگ پودر) رو اضافه می‌کنیم به شکر و واسه ۳۰ ثانیه این مواد خشک رو

با هم مخلوط می‌کنیم.

کره رو به صورت تیک‌های کوچیک برش می‌زنیم تا راحتتر مخلوط بشه با آرد.

کره رو کم کم اضافه می‌کنیم به مخلوط بالا یا همون آردو شکری که با هم مخلوط شدند با دور کند

( این زمانهأی که میگم و دور تند و یا آهسته رو حتما مو به مو انجام بدین که خیلی‌ تو بافت کیک تاثیر میذاره )تا

زمانی‌ که همه کره رو با آرد مخلوط کردیم هم می‌زنیم.

بعد از این که این مواد با هم مخلوط شدند یعنی‌ هنوز یه مقدار تیک‌های کره معلوم میشه حالا از این زمان

واسه ۳۰ تا ۴۰ ثانیه هم می‌زنیم با همون دور کند.

اون یک پیمانه شیر و تخم مرغی که درست کردیم و جدا کردیم رو الان اضافه می‌کنیم به این مواد و با همون سرعت

کم واسه ۵ تا ۱۰ ثانیه هم می‌زنیم، سرعت همزنو افزیش میدیم به دور متوسط و تا زمانی‌ که این مخلوطمون پف کنه

وحولوهوش ۱ دقیقه و بعد اون مخلوط شیر و تخم مرغی که باقی‌ مونده بود از مرحله اول رو اضافه می‌کنیم و

واسه ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم( یادتون نره اطراف ظرفتون هم مایعی که چسبیده رو با قاشق تمیز کنید تا اونها

هم مخلوط شند با مواد )و دوباره باز واسه ۴۰ ثانیه با همون دور متوسط هم می‌زنیم تا دیگه حسابی‌ مواد

مخلوط شند با هم.

و این هم معجون اصلی این کیک معرفی میکنم شکلات نوتلا(عاشقـــــــــــــــــــشم)

خوب حالا اون یدونه تخم مرغ رو با ۶ قاشق غذا خوری شکلات نوتلا هم میزنیم .

خوب تو مرحله آخر تو قالب که من از قالب طرح دار استفاده کردم اول نصف مایه کیکمونو میریزیم.

و بعدش معجون شوکلاتیمونو میریزیم.

و در آخر نصف دیگه مایه کیکمونو میریزیم.

تو طبقه وسط فر میذاریم واسه هولوحوش ۳۰ تا ۴۵ دقیقه که شما از دقیقه ۲۵٫

یه چک بکنید با همون روش همیشگی‌ ( فروکردن چاقو یا یک چوب کبریت ) اگه دید تمیز اومد بیرون که پخته

اگه دیدید خیس شد با مایه کیک پس یعنی‌ هنوز جا داره واسه پختن و هولوحوش ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگه

هم میذاریم و باز چک می‌کنیم تا زمانی‌ که دیدیم پخته شده .متوسط زمان پختش بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه ست.

شاید تو فرهای ایرانی به ۱ ساعت هم برسه

وقتی‌ پخت میذاریمش روی توری قالبو که هوا از زیرش هم جریان داشته باشه واسه ۱۵ دقیقه تا خنک بشه

و بعد قالبو بر عکس می‌کنیم و کیک به راحتی‌ جدا میشه . میذاریم کیکمون کاملا سرد بشه قبل از این

که کیکو روکش شکلاتی بدیم

برای گاناش فندقی:

نصف خامه صبحانه رو روی حرارت داغ کنید و قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارید بعد ۶۰ گرم شکلات فندقی

(از اونا که خرده های فندق توش هست) رو بهش اضافه و مخلوط کنید تا یکدست بشه و وقتی کمی خنک شد

اونو روی کیک بریزید


طرز تهيه چيز كيك مارس

مواد لازم :
بيسگوئيت شكلاتى ساده. ٢٥٠ گرم
كره اب شده. ١٥٠ گرم يا كمى بيشتر
خامه سفت يا فرم گرفته. ٣٠٠ ميلى ليتر
شكلات تخته اى. ٥٠ گرم خرد شده
پودر ژلاتين. ٣ ق چ
كره. ٢٠ گرم
پنير خامه اى( ماسكارپونه). ٢٥٠گرم
شكر خيلى نرم. ١١٠ گرم
شكلات مارس ريز خرد شده. ٦٠ گرم

طرز تهيه:
بيسگوئيتها را در غذا ساز ريخته وخوب پودر ميكنيم ١٥٠ گرم كره را اب كرده وبا بيسگوئيتها خوب مخلوط ميكنيم
اين مخلوط را كف قالب ٢٠ سانتى كمربندى پرس ميكنيم ونيم ساعت در يخچال قرار ميدهيم .
در قابلمه اى كوچك ٢ قاشق خامه وشكر وكره (٢٠ گرم ) را روى حرارت مخلوط ميكنيم وكنار ميگذاريم .
در ظرف ديگرى با حرارت ملايم شكلات خرد شده را با ٢ قاشق ديگر خامه مخلوط ميكنيم تا شكلاتها كاملا حل شود اين را هم كنار ميگذاريم .
ژلاتين را حل ميكنيم پنير خامه اى را با شكر نرم ميزنيم خامه را هم زده وبا پنير مخلوط ميكنيم ژلاتين حل شده را هم به مخلوط پنيرى اضافه ميكنيم وسپس شكلاتهاى مارس خرد شده را هم داخل مايه پنيرى ميريزيم .
قالب را از يخچال خارج ميكنيم ونيمى از مايه پنيرى را روى ان ريخته وصاف ميكنيم نيمى از مايه شكلاتى ونيمى از مايه كاراملى را هم به صورت موج دار روى مايه پنيرى ميريزيم وبا نوك چاقو ويا يك عدد سيخ بامبو روى انرا موج مياندازيم ومجددا با بقيه مواد يك لايه ديگر به همين صورت روى لايه قبلى ميريزيم . چيز كيك را براى مدت زمان ٨ ساعت در بخچال قرار ميدهيم وزمانى كه كاملا بسته شد از بخچال خارج كرده كمر بند دور قالب را باز ميكنيم وچيز كيك را به ظرف سرو منتقل ميكنيم .
نوش جان
چیز کیک نوتلا 

برای تاپینگ:
خامه ۸۰ گرم
نوتلا ۳ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ

برای  کراست:
پودر  بیسکویت کرم دار شکلاتی ۱ لیوان
کره ۲۵ گرم

برای فیلینگ:
پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم
خامه ۱۲۰ گرم
ماست ربع لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
پودر کاکائو ۱ ق غ
نوتلا یک شیشه ۳۵۰ گرمی منهای ۳ ق غ
اسانس فندق

برای تزئین:
فندق خرد شده نصف لیوان

فر رو روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم.
قالب رو کاغذ روغنی میندازیم.
از قالب کمربندی استفاده کنید.
سایزش هم میتونه بین ۱۷ تا ۲۱ سانت متغیر باشه. میتونید از سایزهای دیگه هم استفاده کنید. توجه داشته باشید که هرچی قطر قالب کوچکتر باشه ارتفاع چیزکیک بیشتر میشه و برعکس.

بیسکویت کرمدار شکلاتی رو توی بلندر یا آسیاب میریزیم و بعد از اینکه پودر شد کره رو اضافه کرده و باز دستگاه رو روشن میکنیم تا مخلوط شن.
کره باید سرد باشه.
قطعه قطعه کرده و توی بلندر ریخته و بعد شروع کنید به پالس زدن.

مواد رو توی قالب ریخته و کف قالب پخش کرده و با کف دست فشار داده و کف قالب پرس میکنیم.
حالا میذاریمش توی فریزر.

دلیل سیاه رنگ بودن کراست اینه که من از بیسکویت مارک اوریو استفاده کردم.
مارک بیسکویت مهم نیست. از هر بیسکویت کرم دار شکلاتی که دوست دارید استفاده کنید.

حالا برای تاپینگ:
ما به پودر کاکائو احتیاج داریم و نوتلا.
مثل همیشه متذکر میشم که برای کاکائو مارک مهم نیست و طعم مهمه. پس از اون پودر کاکائویی که طعمش رو بیشتر میپسندید استفاده کنید.

 

خامه و نوتلا رو به آرومی با هم مخلوط میکنیم و از صحنه زیبایی که ایجاد میشه تا اونجایی که میشه لذت میبریم.

حالا پودر کاکائو رو هم اضافه میکنیم و تا جایی که کاملا مخلوط شه هم میزنیم. و بعد میذاریم توی یخچال تا اطلاع ثانوی.

برای فیلینگ:
پنیر خامه ای و ماست و خامه رو توی بلندر ریخته و مخلوط میکنیم.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص بلندر به این پست مراجعه نمایید.
وقتی خوب مخلوط شد تخم مرغ ها رو هم اضافه میکنیم و سه چهار تا پالس میزنیم. و نه بیشتر.
میتونید هم کلا با همزن برقی کار کنید. فرقی نمیکنه. فقط حتما توجه کنید که تخم مرغ رو نباید زیاد هم بزنید چیز کیکتون ترک خواهد خورد.


نوتلا رو اضافه کرده و با قاشق مخلوطش میکنیم به اندازه ای که مطمئن شیم نوتلا کاملا مخلوط شده.
اسانس فندق رو هم اضافه میکنیم.
اگر اسانس روغنی دارید که سه تا چهار قطره بریزید. اگر اسانس مایع دارید نصف ق چ
اگر هم اسانس فندق ندارید از اسانسهای دیگه استفاده کنید.
از وانیل پودری استفاده نکنید چون چیزکیک رو تلخ خواهد کرد.


قالب رو از فریزر خارج میکنیم. و فیلینگ رو روی کراست میریزیم.
یک تکه بزرگ فویل آلومینیومی جدا کرده و قالب رو روش قرار میدیم. و لبه های فویل رو روی دیواره قالب بالا میکشیم.
فیلینگ رو روی کراست میریزیم.


حالا قالب رو توی ظرف بزرگ تری قرار میدیم.
توی ظرف آب جوش میریزیم. به طوری که ارتفاع آب تا نیمه قالب کمربندی باشه.
الان توی تصویر کاملا واضحه که تحت هیچ شرایطی آب در قالب نفوذ نخواهد کرد و کراست ما خیس نخواهد شد. شما هم دقیقا به همین شیوه عمل کنید.

مدت زمان پخت یک و نیم ساعت برای یک فر استاندارده.
البته سایز قالب هم مهمه ولی حدودا همون یک و نیم ساعت میشه.
وقتی زمان پخت تمام شد فر رو خاموش کنید و اجازه بدید چیزکیک توی فر سرد بشه.

بعد از فر خارج کنید. مشاهده میکنید که لبه های چیزکیک به مرور که داشته سرد میشده از قالب جدا شده.


حالا تاپینگ رو روش میریزیم.
اگر دیدید توی یخچال خیلی سفت شده از نیم ساعت قبل، از یخچال بیرون بیاریدش تا به دمای محیط برسه.
بعد بریزیدش روی چیزکیک و قالب رو تکون بدید تا تاپینگ روی سطح چیزکیک پخش بشه.


با فندق تزئینش میکنیم.
فندق رو توی یه زیپ لاک بریزید و اندکی بکوبیدش تا کمی خورد شه. ولی هنوز تکه های درشت هم داشته باشه جهت زیبایی بیشتر.

حالا بذاریدش توی یخچال تا فرداش.
و اگر خیلی خیلی عجول هستید حداقل هشت ساعت.
ولی اگر تا فرداش صبور باقی بمونید خیلی نتیجه بهتری خواهید گرفت.

قالب کمربندی رو باز میکنیم.
کاغذ روغنی و کیک رو از کفی قالب جدا میکنیم.
کاغذ روغنی رو از کراست جدا میکنیم.
کیک رو به ظرف سرو منتقل میکنیم.
nutella-cheesecake-recipes

nutella-cheesecake-recipes

 

 

منبع : http://mehrmihan.ir/nutella-cheesecake-recipes/

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
a b