شیرینی گردویی روسی - میهن مهر
header

مبلیما خرید مبل

شیرینی گردویی روسی

شیرینی گردویی روسی


مواد لازم برای خمیر :
کره یا مارگارین: ۱۰۰ گرم
آرد : ۲ لیوان
بکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

پودر شکر : ۱ قاشق سوپخوری
ماست : ۱۲۵ گرم
کاکائو: یک دوم قاشق چایخوری
کفگیرک یا قالب مخصوص شیرینی گردوی روسی

مواد لازم برای پُر کردن داخل گردو:

کرم کاستارد شکلاتی یا حلوا یا مغز بادام یا عسل یا گردو : به دلخواه

طرز تهیه :

کرة نرم شده را با آرد و بکینگ پودر در کاسه ای بریزید و با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا به صورت دانه های ارزن درآید
زرده های تخم مرغ ، وانیل و پودر شکر را که جداگانه کمی با چنگال مخلوط شده اند و ماست و کاکائو را به آرد بیفزایید و با تیغة مارپیچ همزن برقی با دور متوسط مخلوط کنید.
خمیر که باید بسیار لطیف باشد و به دست نچسبد را داخل کیسة فریزر بگذارید و ۲ تا۳ ساعت در یخچال بگذارید .
بعد از این مدت خمیر را از یخچال درآورید و از آن گلوله هایی به اندازة دوبرابر فندق درست کنید و داخل نایلون بگذارید .
قالب مخصوص را روی شعلة ملایم بگذارید تا داغ شود. داخل هر فرورفتگی قالب ، یک عدد گلولة خمیر قرار دهید و در قالب را ببندید و هر چند ثانیه یک بار قالب را پشت ورو کنید تا دو طرف خمیر یکسان بپزد و کمی برشته شود.
سپس در قالب را باز کنید و خمیر های پختة شبیه پوستة گردو را از قالب خارج کنید . نا صافی های دور شیرینی ها را با قیچی برش بزنید.
بعد هر دو عدد پوسته را با هم بردارید و داخل هر کدام را با حلوا یا کرم شکلاتی یا مغزی بادام پُر کنید و دو کفة گردو را به هم چفت کنید.
می توان داخل هر پوستة گردو، یک تکه مغز گردوی آغشته به عسل قرار داد و به لبة دو گردو نیز عسل بمالید تا به هم بچسبند.
طرز تهیه کرم کاستارد شکلاتی :
برای تهیة کرم کاستارد ۲ عدد زرده تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چایخوری وانیل و ۱۰۰ گرم شکر با هم مخلوط کرده و با همزن بزنید.
سپس نصف پیمانه نشاستة ذرت را به همراه ۱۵۰ میلی لیتر شیر به زرده ها اضافه کرده و با همزن بزنید. بعد ۵۰۰ میلی لیتر شیر را در یک ظرف بریزید و بگذارید روی شعلة ملایم به جوش آید ، آن را به مایه فوق اضافه کرده و با مفتول مدام مخلوط کنید . وقتی که غلیظ شد ، ۱ قاشق چایخوری آب لیموترش و ۱ قاشق چایخوری پوست لیموترش یا پوست پرتقال رنده شده را به همراه ۳۰ گرم کره به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید و به ظرف دیگری منتقل کرده و هم بزنید و به ظرف دیگری منتقل کرده به مدت ۳ تا ۴ دقیقه خوب با همزن بزنید . کمی که خنک شد ، مخلوط ۲۰۰ گرم شکلات خرد شده و ۲ قاشق سوپخوری روغن مایع ذوب شده را به کرم اضافه کرده و با همزن بزنید سپس استفاده کنید.

نکته :
۱) در تهیة کرم کاستارد به جای نصف مقدار نشاستة ذرت ، از پودر کاستارد آماده نیز می توانید استفاده کنید.
۲) مغزی بادام ، همان مغزی باقلوا است با این تفاوت که مغزی باقلوا کاملاً خشک است ولی برای این دستور باید مواد با گلاب به صورت خمیر چسبنده درآید ، سپس داخل پوسته های گردو قرار گیرد. در این صورت باید به ۱۰۰ گرم پودر شکر و ۱۵۰ گرم پودر بادام مقداری گلاب زد تا به صورت خمیر در آید.


قیمت قالب شیرینی گردویی روسی

مواد لازم جهت تهیه شیرینی گردو روسی

کره                             ۱۰۰ گرم
ماست                         ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ                 ۲ عدد
آرد                              ۲۰۰ تا ۲۲۰ گرم
نمک                            ۱/۸ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر                   ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر قند                       ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه : شیرینی گردو روسی
nut-sweets-russian
ماست +زرده تخم مرغ +کره آب شده + بیکینگ پودر + نمک +مخلوط و ارد را به تدریج اضافه کنید در حدی که خمیر به دست نچسبد .

این خمیر باید ٢ ساعت در یخچال بماند ,بعد از ٢ ساعت از خمیر گلوله های کوچکی درست کنید و در قلبی که قبلا روی حرارت گرم شده است قرار میدهید تا نان ها طلایی شود,بعد از خارج کردن از قالب و کمی خنک شدن ,دور نان ها را با نوک کارد مراتب کنید و از مواد بادامی داخل ان بریزید سپس روی ان پودر قند پاشیده و در داخل ظرف چیده .

نکته قابل توجه اینه که شیرینی گردو روسی باید در ظرف درب دار نگهداری شود .

مواد لازم برای تهیه مواد داخل شیرینی گردو روسی :
پودر بادام …..٢٠٠ گرم
پودر قند…….. ٢٠٠ گرم
هل…… ١ ق ش م
گلاب ….در حد ی که این را مواد به شکل خمیر چسبنده در آورد.

میتوان بجای گلاب کمی سفیده تخم مرغ اضافه کرد ,و از گلاب در حد معطر کردن استفاده کرد .

میتونین از این قالب برای مراسم ختم یا مذهبی داخل گردوها حلوا بگذارد هالوش از نوع حلوا رولتی با نان میکادو رول میشود ..چون کم چرب میباشد و روغن پس نمیدهد .


قالب گردو روسی

nut-sweets-russian

nut-sweets-russian
انواع شیرینی روسی

مواد لازم برای تهیه ی خمیر:
شکر ۳۰ گرم
کره ۳۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
مایه خمیر ۱ قاشق چای خوری
آرد ۳۰۰ گرم
کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم

مواد لازم برای میان خمیر:
آرد ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر به مقدار لازم
روغن یا کره ۱۰۰ میلی لیتر
پودر شکر ۱۰۰ گرم
پودر هل، وانیل و دارچین به مقدار لازم
nut-sweets-russian
روش تهیه:
برای تهیه ی خمیر شیرینی روسی، شکر، کره و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
سپس مایه خمیر را با آرد مخلوط نمایید و به مایه بیفزایید تا خمیر نرمی حاصل شود.
چنان چه خمیر سفت بود، قدری شیر به آن بیفزایید.
سپس کره را وسط خمیر قرار دهید و مثل خمیر شیرینی زبان(خمیر هزارلا) تا بزنید و بعد باز کنید(۳ تا ۴ لا).
سپس مواد میانی را وسط خمیر بگذارید.
حالا خمیر را باز نمایید و به صورت دلخواه ببرید و روی آن را با چنگال سوراخ کنید.
اکنون روی آن زرده تخم مرغ بمالید و داخل فر قرار دهید؛ حرارت فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد و مدت پخت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه است.
برای تهیه مواد میانی، همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا خوب نرم شود.
انرژی کل ۴۵۰۰ کیلو کالری

نان گردو روسی

nut-sweets-russian

nut-sweets-russian
شیرینی بادامی روسی

 

 

منبع : http://mehrmihan.ir/nut-sweets-russian/

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
a b