header
مانتو

روش تهیه دسر خوشمزه و مغذی ویژه فصل زمستان

روش تهیه دسر خوشمزه و مغذی ویژه فصل زمستان

دسر ویژه فصل زمستان/ دسر زمستانی

 

مواد لازم:
– پرتقال: یک عدد
– گریپ‌ فروت: یک عدد
– لیموترش: یک عدد
– نارنگی: دو عدد
– شربت به لیمو    : نصف فنجان
– مغز پسته: یک قاشق غذاخوری
– مغز گردو: یک قاشق غذاخوری
– نعناع تازه: مقداری

طرز تهیه:
– پوست پرتقال را از آن جدا کنید.
– هم چنین پوست گریپ‌ فروت، نارنگی و لیموترش را بگیرید. به طوری که گوشت آن باقی بماند.
– میوه‌ها را داخل ظرف بچینید.
– شربت به لیمو را روی میوه‌ها بریزید.
– مقداری مغز گردو و مغز پسته روی میوه‌ها بریزید.
– کنار میوه‌ها نعنای تازه بگذارید.

نکات کلیدی:
* پرتقال، نارنگی، گریپ ‌فروت و لیموترش دارای انواع ویتامین‌ها می‌باشند.
* در صورت عدم تمایل به گریپ ‌فروت، می‌توانید آن را حذف کنید.
* به جای شربت به لیمو می‌توانید از شربت نعناع یا بهار نارنج استفاده کنید.

دسر محلی با پرتغال

 

مواد لازم:

  • نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
  •  شکر ۲ لیوان
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  •  آب پرتغال ۱ لیوان
  • پوست پرتغال۱ قاشق غذاخوری
  • –وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • ژله ی پرتغال ( پودر ) ۴ قاشق غذاخوری
    برای تزئین : خامه یا کرم – پسته – انار

 

طرز تهیه:
در شیر آرد برنج ، آرد گندم و نشاسته را که در نصف لیوان آب حل شده ، بریزید ۰ به آن شکر و وانیل اضافه کنید و بپزید وقتی غلیظ شد داخل پیرکس بریزید ۰ در یک لیتر شیر آرد برنج و گندم و نشاسته را که در آب حل شده بریزید۰ به آن وانیل و شکر و آب پرتغال اضافه کنید و بپزید غلیظ که شد روی قبلی بریزید و تزئین کنید

 

 

منبع:http://mehrmihan.ir/method-of-preparation-of-delicious-and-nutritious-dessert-for-winter/

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
a b