آموزش پخت کیک کاکائویی
header
آموزش کف پوش سه بعدی

آموزش پخت کیک کاکائویی

 آموزش پخت کیک

مواد لازم
کره     ۱۳۵ گرم یا سه چهارم پیمانهٔ ۲۰۰ میلی لیتری
شکر     ۲۲۵ گرم یا یک پیمانه و یک چهارم پیمانه
تخم مرغ     ۳ عدد
آرد     ۲۷۵ گرم یا ۲ و یک دوم پیمانه
نمک     اندک
وانیل     به میزان لازم
کاکائو (نوع پررنگ مناسب تر است)     ۱۸ گرم یا ۳ قاشق قاشق غذاخوری
بیکنیگ پودر     یک قاشق قاشق غذاخوری یا ۱۲ گرم
آب سرد     یک پیمانه یا ۲۰۰ گرمطرز تهیه 
۱٫ کره و شکر را با تخم مرغ همزنی در ظرف بزرگی بهم بزنید تا سفید شود، زرده ها را نیز اضافه کرده بهم بزنید.

۲٫ آرد، بیکینگ پودر، وانیل، کاکائو، آب سرد را به تدریج اضافه کرده کمی بهم بزنید تا مواد قاطی شود.

۳٫ سفیده تخم مرغ را بزنید تا سفت شود و با مواد بالا بصورت دورانی مخلوط کنید.

 

learning-how-to-bake-cakes-cocoa

۴٫ مایه را در قالب ریخته به مدت ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه بپزید.

۵٫کیک را بعد از اینکه از قالب جدا کردید بر روی یک توری قرار دهید و کیک را به دو قسمت ببرید که بخار آن خارج شود.

۶٫کیک را می توان با حدود ۳۰۰ گرم خامه یا تنها با پودر قند تزئین کرد.

learning-how-to-bake-cakes-cocoa

نکات تکمیلی در مورد کیک کاکائویی

کیک کاکائویی جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰ دقیقه میباشد .
کیک کاکائویی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی/ کیک کاکائویی خیس/کیک شکلاتی ساده


مواد لازم

  • شکر ۱ لیوان
  • آرد سفید ۱ لیوان
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • روغن مایع ۱/۶ لیوان
  • قهوه دم کرده ۱/۳ لیوان
  • خامه ۳ قاشق غذاخوری
  • کره ۵۰ گرم
  • پودر کاکائو ۵ قاشق غذاخوری 
  • گردو خرد شده مقداری
  • اسانس وانیل چند قطره

طرز تهیه:

 

learning-how-to-bake-cakes-cocoa

 

کیک خیس یا مرطوب نوعی کیک است که بافتی نرم تر از کیک های معمولی دارد و وقتی داخل دهان میگذارید آب میشود ! و یکی از محبوب ترین نوع کیک هاست.

 

طرز تهیه : ابتدا آرد ، شکر و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید ؛ قهوه را دم کنید ( مخلوط نصف قاشق غذاخوری قهوه را با نصف لیوان آب روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که به جوش آید سپس از روی حرارت بردارید ).

 

 

learning-how-to-bake-cakes-cocoa

 

قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس ۱/۳ لیوان قهوه دم کرده ، پودر کاکائو ، روغن و کره را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید و آن را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید.

 

مواد را مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست بیاید ، تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا کف کند سپس به خمیر کیک اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از مخلوط شدن تخم مرغ خامه و اسانس وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا خمیر کیک نرم و یکدست شود.

 

learning-how-to-bake-cakes-cocoa

 

گردوهای خرد شده را به خمیر کیک اضافه کنید ؛ داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس خمیر کیک را داخل قالب بریزید و خوب پهن کنید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه قرار دهید.

 

پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف قرار دهید و روی آن را با شکلات آب شده تزیین و سرو کنید ؛ میتوانید این کیک نرم و خوشمزه را به همراه بستنی و تکه های میوه نیز سرو کنید.

 

 

 

منبع:http://mehrmihan.ir/learning-how-to-bake-cakes-cocoa/

این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b