طرز پیچیدن خمیر پوفکا - میهن مهر
header

مبلیما خرید مبل

طرز پیچیدن خمیر پوفکا

طرز پیچیدن خمیر پوفکا

 

how-wrapping-dough-yvfka

how-wrapping-dough-yvfka

how-wrapping-dough-yvfka

how-wrapping-dough-yvfka

how-wrapping-dough-yvfka

how-wrapping-dough-yvfka

how-wrapping-dough-yvfka

طرز تهیه خمیر یوفکا در منزل

 

خمیر یوفکا یا فیلو نوعی خمیر ترکی است که برای تهیه نان، پیش غذا و شیرینی جات می توان از آن استفاده کرد. خمیر یوفکا یا فیلو از آرد ذرت تهیه می شود و مایه خمیر یا بیکینگ پودرندارد و لازم نیست که پف کند. از خمیر یوفکا یا فیلو برای تهیه انواع پیراشکی، سمبوسه، شیرینی جات، باقلوا و بورقی ترکی می توان استفاده کرد.

مواد لازم برای تهیه خمیر یوفکا یا فیلو :

زرده ی تخم مرغ : ۲ عدد

وانیل خالص : نوک قاشق چای خوری

نمک : نوک قاشق چای خوری

ماست معمولی : ۲ قاشق غذاخوری یا شیر : ۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری

آرد ذرت یا شیرینی پزی : آنقدر که خمیر به دست نچسبد .

 

طرز تهیه خمیر یوفکا یا فیلو : – آرد را در کاسه ریخته و زرده تخم مرغ، وانیل، نمک، ماست یا شیر، روغن مایع را به آن اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط می کنیم تا خمیری سفت و منسجم به دست آید . – خمیر آماده را درون کیسه ی فریزر به مدت نیم ساعت در دمای آشپزخانه قرار می دهیم. – قبل از پهن کردن خمیر، مقدار خیلی کمی آرد روی خمیر پاشیده چند ثانیه ورز مجدد می دهیم. – روی سطح کار مقداری آرد پاشیده، خمیر را روی سطح کار قرار داده و با وردنه باریک خمیر را خیلی نازک پهن و باز می کنیم. – چیزی که مهم است تردی و نازکی این خمیراست که در هنگام پخت در فر یا سرخ کردن ترد میشود. این خمیر در اصل روی ساج نیم پز می شود و نوع اصلی آن به قدری نازک باز می شود که از این سوی خمیر آن طرفش پیداست. – از خمیر یوفکا یا فیلو برای تهیه انواع پیراشکی، سمبوسه، شیرینی جات، باقلوا و بورقی ترکی می توان استفاده کرد. – خمیر یوفکا یا فیلو آماده شده را در فریزر می توان نگه داشت. – قبل از استفاده آن را از فریزر درآورده در یخچال قرارداده تا یخش باز شود. نکته : – خمیری که از ماست تهیه می شود تردتر می شود. – اگر خمیر را برای غذا می خواهید استفاده کنید به زرده تخم مرغ، فلفل قرمز (برای طعم) و پاپریکا (برای خوش رنگ کردن آن) اضافه نمائید. – اگر به زرده ی تخم مرغ ها مقدار خیلی کمی رنگ زرد خوراکی اضافه کنید ، بعد از پخت خیلی خوش رنگ می شود. – از آرد ذرت که به آن نشاسته ذرت هم می گویند، برای نازک کردن تمام خمیر هایی که می خواهیم بسیار نازک شوند استفاده می کنیم.

 

طرز تهیه خمیر یوفکا باقلوا

آرد     ۲۷۰ گرم
نمک    ۱٫۵ گرم
آب       ۲۱۰ گرم
روغن مایع گیاهی    ۶۰ گرم
سرکه سیب    ۵ میلی‌لیتر

how-wrapping-dough-yvfka

آرد را که معادل   ۲ پیمانه است با نمک (¼ قاشق چایخوری)  و ۲ قاشق غذاخوری کمتر از ۱ پیمانه آب (البته ممکن است کمی بیشتر نیاز باشد) مخلوط می‌کنیم.

۴ قاشق غذاخوری روغن مایع نیاز داریم البته  کمی روغن هم برای چرب کردن روی خمیر لازم است.

حدود یک  قاشق چایخوری سرکه سیب برای تهیه این خمیر لازم است.

مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا خمیری یک‌دست حاصل شود، سپس اطراف خمیر را چرب می‌کنیم و در ظرفی هم که کاملا چرب شده قرارداده و با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم خمیر در یخچال استراحت کند.

 

how-wrapping-dough-yvfka

خمیر یوفکا ۹۵۹۵

شركت ۹۵۹۵ با وارد كردن پيشرفته ترين خط توليد يوفكا از كشور تركيه اقدام به توليد اين محصول در سطح كيفي و كمي بسيار بالا و با رعايت استاندارد هاي ايزو ۱۸۰۰۱ و ۱۰۰۰۲ تحت استاندارد سوئيس سرت كشور سوئيس در دو نوع مستطيلي و مثلثي ( مثلثی به جهت پخت متنوع تر غذاها و عدم پِرت خمیر برای مصرف کننده) نموده است تا همچون گذشته پيشتاز در توليد و عرضه محصولات جديد و مفيد در سبد غذايي خانوار باشد .
جذب كم روغن و لذيذ و راحت الهضم بودن اين خمير به دليل وجود پروتئين بالا از ويژگي هاي منحصر به فرد خمير يوفكا ۹۵۹۵ است .
۹۵۹۵ با مطالعه و بررسي دستورات آشپزي با استفاده از خمير يوفكا و مطابق كردن اين دستورات با ذائقه شما هموطنان عزيز سعي بر اين داشته تا آشپزي آسان و خوشمزه اي را با محصولات اين شركت همچون گذشته داشته باشيد .

how-wrapping-dough-yvfka

توجه به چند نكته در آشپزي با خمير يوفكا حائز اهميت ميباشد .
۱- اين خمير به دليل نازكي كه دارد زود خشك ميشود به همين دليل اول از همه بايد داراي شرايط نگه داري صحيح باشد به اين ترتيب كه :
اين خمير را در فريزر نگه داري كنيد و توجه داشته باشيد كه اگر بسته خمير را باز كرديد و مقداري از آن را استفاده كرديد براي فريز كردن مابقي خميرها حتما بايد بسته را از همه جا به خوبي بپوشانيد و در صورت امكان آن را درون نايلون ديگري و يا كيسه هاي زيپ دار قرار دهيد به گونه اي كه هيچ هوايي به آن نرسد در غير اين صورت خمير خشك و در نتيجه پودر خواهد شد .

۲- اجازه دهيد تا خمير در زير لفاف خود از حالت انجماد خارج شود .براي اين كار بهترين راه اين است كه بسته را به مدت ۱/۵ الي ۲ ساعت قبل از مصرف در دماي محيط قرار داده و روي آن يك شكاف ۳ الي ۴ سانتي ايجاد نماييد تا هوا به مقدار جزئي وارد بسته شده و خلا داخل بسته خارج گردد به اين ترتيب لايه هاي خمير به راحتي از هم جدا ميشوند .

۳- از مجاورت مستقيم خمير با هوا جدا خودداري نماييد زيرا به علت نازك بودن ، خمير سريعا خشك و بيات ميشود .

۴- دقت كنيد اگر بسته نيمه استفاده شده خمير را دوباره در فريزر قرار ميدهيد تحت فشار نباشد و كاملا خوابيده بر روي سطح صافي قرار گيرد تا از شكسته شدن خمير جلوگيري شود . ( چون در اين حالت خمير يكبار از حالت انجماد خارج و دوباره منجمد شده است .)

۵- در صورتي كه خمير شما شكسته شد به هيچ وجه آن ها را درو نريزيد بلكه ميتوانيد در خيلي از موارد از جمله تزئين بر روي شيريني ناپلئوني و دستوراتي مانند گلوله هاي بستني با يوفكا از آن ها استفاده كنيد .

۶- قبل از استفاده از اين خمير و گذاشتن مواد داخل آن حتما بايد هم ظرف خود را چرب كنيد و هم بايد سطح تك تك لايه هاي خمير را به خوبي مرطوب سازيد .

۷ – براي مرطوب كردن خمير ميتوانيد با توجه به دستور و بنا به سليقه خود از هر نوع مايعي از جمله روغن ، كره ذوب شده ، تخم مرغ ، شير ، ماست ، آب و يا مخلوط هر كدام از اينها با هم استفاده نماييد .

۸ – موادي كه براي داخل خمير استفاده ميكنيد نبايد آبدار و يا داغ باشد زيرا باعث پاره شدن خمير ميشود .

۹ -در صورت ضيغ وقت ميتوانيد غذا خود را از شب قبل آماده كرده و تا قبل از سرخ كردن و يا قرار دادن آن ها درون فر در يخچال نگه داري نماييد فقط به ياد داشته باشيد كه خمير ها را درون ظرفي در بسته قرار داده و يا روي آن ها را كاملا با سلفون بپوشانيد تا از خشك شدن خمير جلوگيري شود .

۱۰ – براي تزئين سطح رويي خمير خود ميتوانيد بنا به دستور از سياه دانه ، كنجد ،‌ پودر قند و يا سبزيجات خرد شده و … استفاده نماييد .

۱۱ – پس از پخت بورك ، رول ، بقچه و … كه سطح رويي خمير ترد ميشود ميتوانيد بالافاصله پس از خارج كردن خمير از درون فر آن ها را درون ظرفي در بسته قرار دهيد و يا رويشان را كاملا با سلفون بپوشانيد اين كار باعث ميشود سطح رويي خمير نيز ملايم شود .

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
a b