طرز تهیه پودینگ شکلاتی با بیسکویت
header
آموزش کف پوش سه بعدی

طرز تهیه پودینگ شکلاتی با بیسکویت

 طرز تهیه پودینگ شکلاتی با بیسکویت

پودينگ چيست؟

پودینگ یکی از انواع دسرها است. پودینگ‌هایی که در قدیم تهیه می‌شد، خوراکی بود که از انواع مواد جامد تشکیل شده بود و یک ماده غذایی این مواد را به هم اتصال می‌داد. این ماده اتصال دهنده ممکن بود از مشتقات ژلاتین باشد یا نباشد؛ حتی گاهی از خون برای بهم چسباندن اجزای پودینگ استفاده می‌کردند. معروف‌ترین این نوع پودینگ، پودینگ سیاه است. این نوع پودینگ‌های قدیمی امروزه هم در برخی مناطق تهیه می‌شوند.

امروزه پودینگ بیشتر نوعی دسر است. معمولاً پودینگ‌های امروزی را از شیر و شکر و دیگر مواد دلخواه تهیه می‌کنند و اغلب از ماده‌ای که به پودینگ خاصیت ژله مانند بدهد، همچون ژلاتین، نشاسته ذرت و یا تخم مرغ برای جامد کردن و اتصال مواد داخل پودینگ استفاده می‌کنند. از نظر ظاهری، بلنک مانژ و کاسترد هم بسیار شبیه به پودینگ می‌باشند.

پودینگ ساده

how-to-prepare-chocolate-pudding-with-cookies

مواد لازم:

شیر ۱ لیتر

آرد گندم (آرد قنادی) ۲ قاشق سوپ خوری

پودر نشاسته گندم ۲ قاشق سوپ خوری

شکر حدود نصف پیمانه (من چشمی میریزم)

زرده تخم مرغ ۲ عدد

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

کره ۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

۱- ابتدا آرد و پودر نشاسته را درون قابلمه طبخ الک می کنیم.

۲- شکر را می افزاییم و خوب با هم مخلوط می کنیم. این کار سبب می شود که آرد گوله گوله نشود.

۳- شیر را می افزاییم و مواد را خوب هم می زنیم. تا آرد کاملاً در شیر حل شود.

۴- بعد زرده تخم مرغ را با چنگال هم می زنیم تا از لختگی در آید و به شیر می افزاییم و کمی هم می زنیم.

۵- حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و با قاشق چوبی خوب هم می زنیم تا ته نگیرد. (حرارت متوسط صرفاً جهت تسریع گرم شدن مواد است)

۶- مایه وقتی گرم شد، حرارت را ملایم می کنیم این کار باعث می شود تا زمان پخت بیشتر شود و بوی آرد از بین برود و ضمناً مایه ته نگیرد.

۷- مایه وقتی به غلظت دلخواه شما رسید حدوداً مثل غلظت فرنی رسید و حبابهای ریز زد، وانیل و کره را می افزاییم. (وانیل را به این علت در انتها می افزاییم تا بوی خوش آن از بین نرود، کره هم صرفاً جهت براق شدن مایه به کار می رود و ضمناً نمی سوزد وعلیرغم مقدار کم، بوی خوش کره نیز از پودینگ استشمام می شود.)

۸- یکی دو بار هم می زنیم و اجاق را خاموش می کنیم. ولی به هم زدن ادامه می دهیم چون قابلمه هنوز گرم و است و احتمال چسبیدن پودینگ به ته آن وجود دارد. وقتی کمی از حرارت افتاد در ظرف سرو می ریزیم. ظرف سرو بهتر است گرد و دارای عمق باشد.

۹- بعد از اینکه کاملاً سرد شد به مدت ۵-۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از آن برای سرو آماده است.

 

طرز تهیه پودینگ شکلاتی با بیسکویت

how-to-prepare-chocolate-pudding-with-cookies

مواد لازم 

خامه سفت                             دو قاشق غذاخوری
پنیر خامه‌ای                            یک بسته ۱۵۰ گرمی
بیسکویت کاکائویی                  ۲۰ عدد
شکلات تیره                            ۱۸۰ گرم
پودر شکر                                 پنج قاشق غذاخوری
نسکافه                                   یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو                               یک قاشق غذاخوری
بیسکویت ساده                       ۲۰ عدد

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس کوچک از «دسر بیسکویتی با شکلات» خواهیم داشت.

طرز تهیه:
قالب تفلون به شکل مستطیل به طول ۲۶ سانت و همزن برقی.

۷۰ گرم خامه پاستوریزه سفت معادل ۲ قاشق غذاخوری سرپر. یک قاشق غذاخوری نسکافه معادل ۵ گرم.

یک بسته بیسکویت ساده پتی بور معادل ۲۰ عدد بیسکویت یعنی صد گرم. یک بسته یسکویت کاکائویی پتی بور معادل ۲۰ عدد بیسکویت (صد گرم).

پنج قاشق غذاخوری پودر شکر معادل ۱۰۰ گرم. یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو معادل ۵ گرم.

یک بسته صد و پنجاه گرمی پنیر خامه‌ای. صد و هشتاد گرم شکلات تخته ای تیره معادل دو بسته شکلات ۹۰ گرمی ۶۰ الی ۷۰ درصد خلوص.

طرز تهیه دسر بیسکویتی با شکلات
صد و پنجاه گرم پنیر خامه ای را با چهار قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم.

۱۷۰ گرم شکلات تیره را خرد کرده در یک کاسه می‌ریزیم و روی کتری در حال جوش یا در مایکروویو می‌گذاریم تا ذوب شود. سپس یک قاشق پودر کاکائو به شکلات ذوب شده اضافه کرده، هم می‌زنیم و آن را به مخلوط پنیر و شکر اضافه کرده، هم می‌زنیم.

هفتاد گرم (۲ قاشق غذاخوری سرپر) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با یک قاشق غذاخوری پودر شکر و نوک قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط کرده، حدود ۵ دقیقه با همزن برقی می‌زنیم تا غلیظ شده و فرم بگیرد یعنی جای پره‌های همزن از روی خامه محو نشود.

خامه فرم گرفته را اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس یک قاشق پودر نسکافه را در یک قاشق آب جوش حل کرده، به مواد اخیر اضافه می‌کنیم تا مایه شکلاتی آماده شود.

یک عدد کیسه فریزر را باز کرده، ته یک قالب مستطیل شکل به طول ۲۶ سانت قرار می‌دهیم. کمی از مایه شکلاتی را ته قالب ریخته و بیسکویت‌های ساده و کاکائویی را یکی در میان به مایه شکلاتی آغشته کرده، در قالب قرار می‌دهیم. در نهایت قالب را با مایه شکلاتی پر کرده، آن را برای ۵ الی ۶ ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا سفت شود.

how-to-prepare-chocolate-pudding-with-cookies

دسر بیسکویتی را از فریزر درآورده، پلاستیک روی آن را جدا می‌کنیم و کمی شکلات تخته‌ای روی آن رنده می‌کنیم. سپس با یک چاقوی تیز آن را به صورت اریب برش می‌زنیم تا آماده پذیرایی شود.
دسر بیسکویتی با شکلات آماده پذیرایی می‌باشد.

 

تزیین پودینگ شکلاتی

منبع:http://mehrmihan.ir/how-to-prepare-chocolate-pudding-with-cookies/

این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b