header
مانتو

دسر با شیر و نشاسته | دسر با نشاسته ذرت | دسر با شیر و کاکائو

دسر با شیر

مواد لازم برای تهیه فرنی قالبی

  • شیر ۲ لیوان و نیم (از همین لیوان دسته دار ها که توی عکس هم هست)
  • نشاسته ۶ قاشق غذاخوری
  • شکر ۶ قاشق غذاخوری
  • هل ساییده شده ۱/۴ قاشق
  • گلاب ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • دارچین برای تزیین

نشاسته رو در نصف لیوان شیر سرد کاملا حل میکنیم. دو لیوان شیر باقی مونده رو در ظرف میذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد. شکر رو هم اضافه میکنیم تا حل شه. بعد مخلوط شیر و نشاسته رو به آرومی به شیر در حال جوش اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم تا گلوله نشه و کاملا یک دست باشه. هل یا وانیل رو در این مرحله اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه هم میزنیم تا فرنی کاملا بگیره و نشاسته ها خودشون رو باز کنن. وقتی که به غلظت مناسب رسید گلاب رو اضافه میکنیم و یک دور هم میزنیم و زیرش رو خاموش میکنیم. تا اینجا فرنی ما آماده اس و اگه میخواید گرم سرو کنید میتونید در ظرف مورد نظرتون بکشید و  بذارید روی سفره.

Image result for ‫دسر با شیر و نشاسته‬‎

دسر با شیر و نشاسته

مواد لازم

زرده تخم مرغ ۶ عدد

شیر ۲ و یم دوم پ

شکر سه چهارم پ

ژلاتین ۳ ق غ

آب سرد نصف پ

وانیل کمی

خامه فرم گرفته ۲ پ

کاکائو ۱ ق غ

نسکافه ۱ ق غ

Image result for ‫دسر با شیر و نشاسته‬‎

شیر را روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده سپس بر روی بخار آب قرار داده تا حل شود. زمانی که شیر از جوش افتاد ژلاتین را اضافه و کاملا مخلوط نمایید. زرده ها را با وانیل و شکر را با همزن هم زده تا کرم رنگ شود. در مرحله بعد به آرامی به شیر افزوده و مرتب هم بزنید تا یک دست شود. (از همزن استفاده نشود.). در آخر خامه را کم کم اضافه و به آرامی مخلوط کنید.

مواد دسر را به سه قسمت تقسیم کرده و یک قسمت را با کاکائو الک شده و قسمت دیگر را با نسکافه مه در کمی آب جوش حل شده مخلوط نمایید. ابتدا باواریای کاکائویی را در قالب ریخته و در یخچال قرار داده تا بسته شود. در مرحله بعد باواریای نسکافه ایرا به آرامی روی قسمت کاکائویی ریخته و مجددا در یخچال قرار دهید. در مرحله آخر باواریای وانیلی را روی دسر بریزید.

دسر را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و قابل سرو شود. قبل از سرو می توانید دسر را یا خامه فرم گرفته ساده و کاکائویی و انواع ترافل تزئین نمایید.

دسر با شیر و کاکائو

مواد اولیه:

مواد سفید:
شیر
یک لیوان
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
شکر سه قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
مواد کاکائویی
شیر
یک لیوان
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
شکر ۵ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
چیپس شکلات برای تزیین

طرز تهیه:

Image result for ‫دسر با شیر و کاکائو‬‎

اول مواد سفید رنگ را آماده میکنیم بدین صورت که شیر و وانیل و شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم در ابتدا شیر باید سرد باشد.وقتی پودر ژلاتین خوب آب شد از روی حرارت برداشته و در قالب چرب شده میریزیم و در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد.

حالا مواد قهوه ای را به همین شکل بالا آماده کرده و کمی که خنک شد روی مواد سفید میریزیم و میگذاریم تا به مدت ۸ ساعت در یخچال بماند تا ببندد بعد در ظرف برگردانده و باز هم در یخچال نگهداری میکنیم.

دسر شیر

فروماژ شکلاتی دسری مجلسی و خوشمزه و مورد علاقه دوستداران شکلات و کاکائو است. این دسر خوش طعم را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

مواد لازم جهت تهیه دسر فروماژ شکلاتی :

پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۲ عدد

پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری

شکر ۱۰۰ گرم

خامه قنادی یک پیمانه

وانیل نصف قاشق چایخوری

نسکافه ۲ قاشق غذاخوری

آب سرد برای ژلاتین یک پیمانه

آب داغ یا شیر ۱۰۰ گرم

 

دسر فروماژ شکلاتی

 

طرز تهیه :

۱-پودر ژلاتین رو با یک لیوان آب سرد به حالت بن ماری میزاریم حل بشه
۲-تخم مرغها و وانیل و شکر رو تو ظرفی ریخته و با همزن هم می زنیم
۳-تو لیوان آب جوش کاکائو و نسکافه رو حل میکنیم
میشه شیر زد
۴-وقتی مواد شماره ۲ خوب هم زده شد و حجمش دو برابر شد یک ق از مواد ۲ رو میریزیم تو مواد شماره ۳ تا دمی نسکافه گرفته بشه
بله بهتر هم میشه
۵-به مواد شماره ۲ بعد از هم زدن خامه اضافه میکنیم
۶-سپس ژلاتین حل شده رو تو مواد تخم مرغ میریزیم و خامه رو هم اضافه میکنیم دوباره با همزن هم میزنیم سپس نسکافه مواد شماره ۳ رو نیز مخلوط میکنیم در کل همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم و با همزن هم میزنیم و قالب رو چرب کرده و داخل قالب ریخته و تو یخچال به مدت ۳ ساعت فورماژه ما آماده میشه

 

دسر ساده با شیر

کیک شکلاتی

دولسه دلچه نصف قوطی

موز یک عدد بزرگ

پودینگ وانیلی ۱ پیمانه

شیر شیرین شده چند قاشق

برای کیکش توی تگ شکلات یا کیک برین انواع کیک شکلاتی یا حتی کاپ کیک هست که میتونین استفاده کنین

اول کیک شکلاتی رو مربعی خورد میکنیم، دوتا لیوان خوشگل رو برمیداریم تو هر کدوم یه ردیف کیک میذاریم روی کیک ها رو با شیر مرطوب میکنیم دو قاشق پودینگ وانیلی میریزیم، روش حلقه های موزی رو میچینیم و در آخر دلسه دلچه میریزیم و یه بار دیگه این لایه رو تکرار میکنیم، البته میشه ظرف کوچیک برداشت و از هر کدوم یک ردیف گذاشت!

برای دو تا سه ساعت بذارین توی یخچال تا مزه ها خوب به هم برن!

اگه دلسه دوست داشته باشین طعم این ترایفل براتون رویایی هستش

طرز تهیه نشاسته با شیر

به ازای هر یک لیوان شیر، ۱ قاشق غذاخوری نشاسته در ظرف ریخته و ۱/۵ قاشق غذاخوری شکر (به میزان زیاد در نظر گرفته شده می تواند شکر کمتر هم باشد) اضافه می کنیم.
قبل از اینکه روی حرارت بگذاریم، مواد را با هم مخلوط کرده. خوب که مخلوط شد روی حرارت زیاد هم می زنیم تا حالت فرنی به خود بگیرد و غلیظ شود. در آخر گلاب به مقدار دلخواه (خیلی زیاد نباشد) اضافه می کنیم.
در ظرف کوچک ریخته، به مدت ۱ ساعت در یخچال گذاشته تا خنک شود.

دسر با نشاسته و ژله

مواد لازم
۱پیمانه آب انار ۱
ق چ پودر ژلاتین
۵۰ گرم نشاسته گل
۲ پیمانه پودر نارگیل
یک دوم پیمانه گلاب
۱ ق چ روغن مایع
یک دوم پیمانه شکر
یک چهارم پیمانه دانه انار
مقداری رنگ خوراکی

طرزتهیه:
آب انار را با نشاسته در کاسه ای ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا محلولی یکنواخت بدست آید.بعد کمی رنگ قرمز (در صورت تمایل)و گلاب اضافه کرده،مخلوط کنید.
شکر را هم اضافه کرده با مواد دیگر مخلوط کنید.ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و دائم هم بزنید تا کم کم به صورت یکنواخت غلیظ شود و گلوله نشود.بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بردارید.
پودر ژلاتین را به همراه دو قاشق سوپخوری آب انار مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید و دائم هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب انار حل شود.بعد از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک شود.
ژلاتین را به مایه نشاسته اضافه کرده و مخلوط کنید .سینی فر را آماده کرده و کف آن کاغذ آلومینیوم پهن کنید.روی کاغذ را با یک لایه پودر نارگیل بپوشانید.
کف دست را چرب کرده،مایه باسلق را روی پودر نارگیل ریخته و با کف دست آن را به شکل لوله ای در آورید،وقتی باسلق لوله ای شد روی آن دانه های انار ریخته و فویل را به دور باسلق جمع کنید.
باسلق را به مدت ۱ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب سفت شودبعد از این مدت آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از آماده شدن باسلق را از آلومینیوم بیرون آورید و روی سطحی صاف با چاقوی تیز برش های عرضی دهید.
***مایه آماده باسلق را با دانه های انار مخلوط کنید و بعد از آن به انداه یک قاشق چایخوری برداشته در پودر نارگیل بغلتانید و به صورت توپی گرد کنید مدتی در یخچال بگذارید تا سفت شود.

دسر با نشاسته ذرت

مواد لازم :

برای هر لیوان شیر ۱ قاشق غذاخوری پر نشاسه ذرت و ۲ قاشق سر صاف شکر و مقدار کمی وانیل

مواد رو میریزیم تو قابلمه میزاریم رو حرارت ملایم و مدام هم میزنیم وقتی شروع به جوشیدن کرد یواش یواش غلیظ میشه مثل فرنی زیرشو خاموش میکنیم و میریزم تو ظرف مورد نظر به همین راحتی و خوشمزگی

* این دسر رو میتونین در سه طعم درست کنین یکیش که همین سفید میشه

یه طعم دیگه کاکائویی ( به همین مواد در ازای ۱ قاشق نشاسته ذرت ۱ قاشق کاکائو) البته مقدار کاکائو بسته به نوع کاکائو داره اگه کاکائوی شیرینی پزی دارین کمتر بریزین

و طعم آخر نسکافه دستورش مثل کاکائو

عکس بالا ردیف پایینش نسکافست ردیف وسط سفید ردیف بالا ژله موزی

عکس پایین هم کاکائو با سفید

دسر نشاسته ای

دسر نشاسته دورنگ :

مواد لازم:شیر دولیوان…نشاسته ۴ ق غ….شکر ۴ق غ…گلاب به میزان لازم …وانیل دل بخواهی …کاکایو و زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا شیر و شکر و نشاسته با هم اصافه میکنم خوب هم میزنیم کامل که حل شد میذاریم روی شعله متوسط همین با قاشق هم بزنیم تا به غلظت برسه یه کم که به غلظت رسید گلاب دو ق غ اگه دوست داشتید اضافه کنیدد

حالا مرحله قالب که سریع باید انجام شه چون نشاسته زود میبنده قالب که از قبل چرب کردید کنارتون بذارید
دوتا کاسه بردارید تز قبل تو یکیشون زعفران دم کرده تو یکی سس کاکایو بریزید وقتی قابلمه نشاسته از حرارت برداشتید چند قاشق از مواد تو این کاسه بریزید و هم بزتید و بریزید داخل قالب و بعد بلافاصله نشاسته سفیدم بریزید روش و بعد بذارید درون یخچال به مدت ۴۵ دقیقه

Image result for ‫دسر نشاسته ای‬‎

منبع : http://mehrmihan.ir/dessert-with-milk-and-starch/

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
a b