دستور پخت چیز کیک
header
آموزش کف پوش سه بعدی

دستور پخت چیز کیک

 دستور پخت چیز کیک

طرز تهیه چیز کیک سادهچیز کیک یخچالی ساده /طرز تهیه چیز کیک با پایه کیک /طرز تهیه چیز کیک سرد

 

cheesecake-recipe

اصولا” چیز کیک ها به دو صورت تهیه می شن : ۱- یخچالی ۲-  فر . این چیز کیکی که درست کردم از نوع یخچالی هست و نیاز به فر هم نداره ، از رسیپی این چیز کیک خوشم اومد و تصمیم گرفتم درست کنم و عکس هاشو بذارم . بنظرم درست کردنش هم خیلی راحته .

مواد لازم :

بیسکویت ۲۰۰ گرم ( من از ساقه طلائی مینو استفاده کردم )

پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم ( از پنیر خامه ای کاله استفاده کردم )

خامه ۲۰۰ گرم

کره ۱۰۰ گرم

وانیل ۱ قاشق چایخوری

شکر نصف  لیوان ( ترجیح می دادم کمی شیرین تر باشه پس سه چهارم لیوان شکر ریختم )

پودر ژله آناناس ۱ بسته

آب جوش ۴ قاشق غذاخوری

یخ ۴ حبه

ژله آلبالو   ۱ بسته

آبجوش ۱ لیوان

یخ ۸ حبه

کمپوت آناناس برای تزئین

طرز تهیه :

دوست داشتم چیز کیکم گرد باشه بخاطر همین یه ظرف با قطر تقریبا” ۲۰ سانتیمتر انتخاب کردم و داخلش دو لایه سلفون پهن کردم حتما” دو لایه باشه چون اگه یکی پاره شد بتونی رو دومی حساب وا کنی .

در مورد انتخاب ظرفتون دقت کنید , ظرفی انتخاب کنید که قطر بالا و پایین ظرف یکسان باشه مثل یکی از دوستام کاسه انتخاب نکنید .

 بهتره چیز کیک ها رو در قالب های کمربندی درست کنید تا موقع درآوردن براحتی از قالب جدا کنید.

cheesecake-recipe

* بیسکویت رو با دست کمی خرد کرده بعد آسیاب کنید.

cheesecake-recipe

* بیسکویت ها رو با کره مخلوط کنید ( کره رو بیرون از یخچال قرار بدین تا کاملا” نرم بشه ) خوب حالا یه مخلوط خمیری دارید , داخل قالب ریخته و با ته لیوان صافش کنید . بعد بذارید داخل فریزر و شروع کنید به آماده کردن مخلوط پنیر .

cheesecake-recipe

* پنیر خامه ای و شکر و وانیل رو خوب بزنید بعد خامه رو اضافه کنید .

cheesecake-recipe

* ژله آناناس رو با ۴ قاشق آبجوش مخلوط کنید. بعد بمدت ۳۰ ثانیه بذارید داخل مکرو (قدرت ۱۰۰ ) و مجددا” هم بزنید تا پودر ژله کاملا” حل بشه بعد توش ۴ حبه یخ بریزید .

نکته : دقت کنید پودر ژله کاملا” در آب جوش حل بشه وگرنه بعدا” دونه های ژله رو حس خواهید کرد .

cheesecake-recipe

cheesecake-recipe

* ژله رو به پنیر اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم  .

نکته : مواد رو کاملا” مخلوط کنید اگه همزن دارید بهتره از اون استفاده کنید , بدلیل استفاده از ژله اگه خوب مخلوط نشه ممکنه یه قسمتی کمتر ژله داشته باشه و چیز کیکمون خوب نبنده .

cheesecake-recipe

* قالب رو از فریزر در می آریم و مخلوط رو داخل قالب می ریزیم و صافش می کنیم و می ذاریم داخل یخچال که ببنده.

cheesecake-recipe

cheesecake-recipe

* ژله آلبالو رو با یه لیوان آبجوش مخلوط می کنیم . بعد ۸ حبه یخ بریزید .بعد از اینکه چیز کیکمون کاملا” بست  ژله آلبالو رو روش می ریزیم و دوباره می ذاریم داخل یخچال تا کاملا” ببنده .

cheesecake-recipe

cheesecake-recipe

cheesecake-recipe

* از قالب جدا کردن چیز کیکمون خیلی راحته . لبه های سلفون رو بگیرید و آروم بکشید بیرون فکر کنم بقیه رو از طریق عکس ها دنبال کنید بهتره .

cheesecake-recipe

cheesecake-recipe

cheesecake-recipe

* بعد چیز کیک اشتهابرانگیز رو با آناناس و مروارید های خوراکی تزئین کنید .

نکته : این چیز کیک رو می تونید با قالب های ژله هم درست کنید در اینصورت اول باید ژله رو بریزید و بذارید ببنده بعد مخلوط پنیر رو بریزید و مجددا” بذارید ببنده بعد مخلوط بیسکویت و کره ( ولی دیگه نمی نشه مخلوط بیسکویت و کره رو حسابی فشار دارد تا کاملا” بهم بچسبن چون لایه های زیری خراب می شن).

نتیجه : کلا” خوشمزه است ولی به پای چیز کیک با پایه کیک نمی رسه

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی

چیز کیک توت فرنگی یخچالی ساده و خوشمزه

چیز کیک توت فرنگی نوعی از دسر یخچالی است که نیاز به فر ندارد و جز دسته دسر هایی است که در مواد اولیه آن از پنیر استفاده می شود که به آنها چیز کیک می گویند. چیز کیک توت فرنگی دسری ساده و خوشمزه که به راحتی می توانیم در زمان کوتاه تهیه کنیم و مورد علاقه کودکان و حتی بزرگترهاست.

مواد لازم :

بسکوییت پتی بور ……  ۱۵۰ گرم

کره …………   ۷۵ گرم

پنیر خامه ای ………   ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه ………..  ۲۰۰ گرم

شکر …………..  نصف لیوان

ژله آلویه ورا ………..  یک بسته

پودر ژله توت فرنگی …….  یک بسته

توت فرنگی …….  ۴۰۰ گرم

اب جوش ………  نصف لیوان

یغ قالبی ……..  نصف لیوان

 

طرز تهیه :

چیز کیک  توت فرنگی را در سه لایه روی هم تهیه می کنیم.

لایه اول :

کره را خارج از یخچال می گذاریم تا به دمای محیط برسد.

بسکوئیت پتی بور را در غذا ساز نرم می کنیم . ( با رنده دستی هم می توانیم نرم کنیم .)

 

cheesecake-recipe

بسکوییت و کره را مخلوط کرده تا یکدست شود.

ته ظرف اصلی را پاکت فریزری یا کاغذ روغنی پهن می کنیم . اگر از محافظ غذا استفاده کردیم برای اطمینان از اینکه محافظ پاره نشود دولایه محافظ کف ظرف قرار می دهیم.

 

cheesecake-recipe

بسکوئیت مخلوط با کره را کف ظرف روی  ریخته و با پشت قاشق آنرا فشار می دهیم . تا صاف و یکدست شود.

 

cheesecake-recipe

تا زمان آماده شدن لایه دوم ظرف را در فریزر قرار می دهیم .

لایه دوم :

یک بسته ژله آلویه ورا را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده و به روش بن ماری ( روی شعله غیر مستقیم ) آنرا هم می زنیم تا کاملاً حل شود . بعد از حل شدن نصف لیوان یخ به آن اضافه می کنیم تا کاملا سرد شود .

 

cheesecake-recipe

پودر  ژله حل شده را با پنیر خامه ای و خامه و پودر شکر در مخلوط کن ریخته و آنها را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

 

cheesecake-recipe

ظرف را از فریزر خارج کرده و مایه پنیری را به آرامی و کم کم روی بسکوئیت ها می ریزیم.

ظرف را در یخچال قرار می دهیم تا زمانی که مواد میانی کاملا ببندد. معمولاً دو سه ساعت زمان برای سفت شدن لایه دوم نیاز است.

لایه سوم :

بعد از اینکه لایه دوم سفت شد آنرا از یخچال بیرون آورده و توت فرنگی برش زده را روی لایه پنیری صف می دهیم.

یک بسته ژله توت فرنگی را با نصف لیوان آب جوش حل کرده و هم می زنیم تا کاملاً حل شود . نصف لیوان آب یخ به آن اضافه می کنیم.  وقتی مایع ژله سرد شد ژله را کم کم روی توت فرنگی ها می ریزیم . برای اینکه توت فرنگی ها جابه جا نشود مایه ژله را قاشق قاشق و با آرامی روی توت فرنگی ها می ریزیم و آنرا در یخچال قرار می دهیم تا ژله سفت شود .

 

cheesecake-recipe

پس از دو تا سه ساعت چیز کیک توت فرنگی ما آماده است.

 

cheesecake-recipe

چیز کیک توت فرنگی را می توانیم در ظرف های تک نفره یا یک ظرف بزرگ تهیه کنیم.

 

 

cheesecake-recipe

 

 

حکایت های کودکانه چیز کیک توت فرنگی را به عنوان دسری ساده و خوشمزه برای کودکان پیشنهاد می دهد.

 

cheesecake-recipe

 

منبع:http://mehrmihan.ir/cheesecake-recipe/

این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b