دستور پخت کیک با عسل
header
آموزش کف پوش سه بعدی

دستور پخت کیک با عسل

cake-recipes-with-honey

کیک عسلی ساده
مواد لازم کیک عسلی
آرد سفید                                  ۳ و ۱/۲ پیمانه

عسل                                      ۱ پیمانه
پودر شکر                                  ۱و ۱/۲  پیمانه

شکر  قهوه ای                            ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر                                ۲ قاشق چایخوری

تخم مرغ                                    ۳ عدد درشت
نمک                                         ۱/۲ قاشق چایخوری

قهوه دم کشیده و غلیظ                 ۱ پیمانه
پودر میخک                                 ۱/۲ قاشق چایخوری

آب پرتقال                                   ۲/۳ پیمانه
پودر دارچین                                 ۴ قاشق چایخوری

عصاره وانیل                                ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل شیرین                          ۱/۲ قاشق چایخوری

روغن مایع                                  ۱ پیمانه

cake-recipes-with-honey

طرز تهیه کیک عسلی یا کیک عسل :

برای تهیه کیک عسلی یا کیک عسل مواد لازم را آماده نمایید و از ۱ ساعت قبل به دمای محیط منتقل کنید.

باید مواد در دمای محیط بماند و هم دما با محیط گردند تا کیک کیفیت بهتری پیدا کند.

سپس قالب ها را آماده کنید. با کره یا روغن جامد قالب را چرب کنید و آرد پاشی نمایید.

برای این مقدار مواد حدود ۳ قالب لوف متوسط نیاز است . می توانید در قالب ۲۳ سانتی متری میان تهی یا ساده یک کیک بزرگ تهیه نمایید.

cake-recipes-with-honey

من برای طعم بهتر از آب پرتقال تازه استفاده کرده ام . می توانید از آب پرتقال بازاری نیز استفاده نمایید.

دقت داشته باشید باید طعم آب پرتقال طبیعی باشد و گس نباشد تا طعم کیک عالی شود.

در تهیه این کیک از ادویه استفاده شده است . طعم ادویه ها در کیک باعث عطر بیشتر و طعم عالی تری خواهد شد . می توانید به جای میخک از نصف مقدار زنجبیل استفاده کنید.

ترکیب فلفل شیرین با مواد کیک طعم بی نظیری ایجاد می کند پس نگران نباشید و فلفل را حتما اضافه کنید.

cake-recipes-with-honey

مواد خشک را در کاسه بزرگی مخلوط نمایید.

آرد، پودر شکر، نمک ، بیکینگ پودر و تمام ادویه ها را در ظرف بزرگی بریزید.
cake-recipes-with-honey

مواد خشک را با هم مخلوط نمایید تا یکدست شوند. سپس سه بار الک نمایید.

cake-recipes-with-honey

بعد از الک کردن مواد خشک آنها در کاسه ای بریزید .

وسط مواد خشک را باز کنید تا حفره ای ایجاد شود.

در حفره وسط مواد خشک مواد خیس را بریزید.

قهوه تازه دم شده و غلیظ ، آب پرتقال ، تخم مرغ ، عسل ، روغن ، شکر قهوه ای و وانیل را اضافه کنید.

cake-recipes-with-honey

مواد را با همزن دستی به خوبی مخلوط نمایید.

لازم نیست از همزن برقی استفاده کنید. با مفتول مواد را بزنید تا به خوبی مخلوط شوند و مایه خمیری یکدستی حاصل کنند.
cake-recipes-with-honey

خمیر کیک غلیظ و سفت نیست.

به بافت آن در تصویر دقت نمایید. رنگ و بافت خمیر کیک به وضوح مشخص است .

حالت حبابدار مایه کیک باعث پف و پوکی کیک عسلی می شود.

خمیر کیک را در قالب بریزید.

تقریبا تا ۳/۴ قالب را می توانید پر کنید چون بافت کیک خیلی پف کرده نیست .

cake-recipes-with-honey

کیک را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و در طبقه وسط فر قرار دهید.

فر باید از ۱۵ دقیقه قبل گرم شده باشد.

مدت پخت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه می باشد. اگر تعداد قالبها بیشتر باشد مدت پخت تا ۱۰ دقیقه می تواند بیشتر باشد.

برای اطمینان از پخت کیک آن را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست کنید. بعد از گذشت ۴۰ دقیقه یک خلال دندان داخل کیک فر کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک کاملا پخته است.

کیک ها را از فر خارج کنید و در دمای محیط سرد نمایید تا بتوان آن را ازقالب خارج نمود.

cake-recipes-with-honey
زمان برای سرد شدن کیک حدود ۲۰ دقیقه کافی است .

بعد از خنک شدن قالب و کیک آن را از قالب جدا کنید و روی توری قرار دهید.

cake-recipes-with-honey

بعد از گذشت این زمان کیک آماده سرو است.

طعم کیک عسلی در کنار یک فنجان چای تازه دم عالی و بی نظیر است .

کیک عسلی برای وعده صبحانه و عصرانه بسیار کارایی دارد .

ماندگاری کیک عسلی در دمای محیط تا ۳ روز با بهترین کیفیت و تا ۱ خفته با کمی افت در کیفیت و مزه است.

به بافت خاص و سطح پر تخلخل کیک عسلی دقت نمایید . فکر می کنم پخت کیک عسلی یکی از بهترین تجربه های کیک پزی شما خواهد شد.

طرز تهیه کیک عسلی روسی

cake-recipes-with-honey

مواد لازم:
شکر يک پيمانه
تخم مرغ ۲ عدد
کره نرم يک چهارم پيمانه (۵۰ گرم)
عسل ۲ قاشق سوپخوري پر (۵۰ گرم)
بيکينگ پودر ۲ قاشق چايخوري
آرد سه و نيم پيمانه
مواد لازم براي کرم کيک:
شير عسل صنعتي يک قوطي
تخم مرغ ۳ عدد
عسل ۲ قاشق غذا خوري پر(۵۰ گرم)
کره ۵۰ گرم
براي تزئين:
گردوي نگيني خرد شده نصف پيمانه
خلال پسته و شکلات چيپسي مقداري براي تزئين
طرز تهيه:
براي تهيه لايه هاي کيک٬ تخم مرغ ها و شکر را با همزن مخلوط کنيد تا کف کند و حجم آن دو برابر شود .

در قابلمه مناسبي روي حرارت ملايم کرده٬ عسل ٬ مخلوط تخم مرغ و شکر و بيکينگ پودر را به آن اضافه کنيد. روي حرارت ملايم اين مواد را مرتب هم بزنيد تا کاملاً مخلوط شده و در
اثر حرارت کف مانند و حباب دار شود ولي نجوشد. بعد مخلوط را از روي حرارت برداشته و آرد را اضافه کرده و ورز دهيد تا مواد خميري شود(بهتر است نصف پيمانه از آرد را نگه داشته و
در صورت نياز به تدريج اضافه کنيد تا چسبندگي خمير گرفته شود).در صورتي که خميري شود (بهتر است نصف پيمانه از آرد را نگه داشته و در صورت نياز به تدريج اضافه کنيد تا
چسبندگي خمير گرفته شود). در صورتي که خمير چسبنده بود مقداري آرد مازاد اضافه کنيد تا چسبندگي آن گرفته شود. خمير حاصله را به ۵ قسمت تقسيم کنيد. هر بخش از خمير
را روي کاغذ روغني چرب شده به کمک وردنه به صورت گرد بازکنيد تا به ضخامت ۳ تا ۴ ميلي متر برسد. به کمک يک بشقاب پلوخوري خمير را به صورت دايره دايره برش بزنيد. موقع
کار روي بقيه گلوله هاي خمير را با نايلون بپوشانيد. خميرهاي باز شده را به مدت سه تا ۵ دقيقه در طبقه وسط فر داغ شده با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد بپزيد تا حدي که روي آن ها
کمي تغيير رنگ داده و صورتي ملايم شود. خميرهاي پخته شده را سرد کنيد.

کيک عسلي روسي

cake-recipes-with-honey

براي تهيه کرم تمام مواد را با هم مخلوط کرده و روي حرارت متوسط مرتب هم بزنيد تا غليظ شود. بعد از روي حرارت برداشته و اجازه دهيد تا کرم کاملاً خنک شود. بعد از سرد شدن
لايه ها٬ کاغذهاي روغني را جدا کنيد. يکي از خميرهاي پخته شده را در ظرف سرو قرار داده و روي آن يک لايه از کرم آماده را ماليده و مقداري گردو بريزيد و لايه بعدي را سوار کنيد تا
۴ لايه تمام شود. روي کل کيک و ديواره هاي آن را کرم ماليده و آخرين لايه کيک را خرد کرده و روي کيک بپاشيد. گردوهاي خرد شده را نيز روي کيک پاشيده و با خلال پسته و… تزئينکنيد.

cake-recipes-with-honey

اين کيک بايد قبل از سرو حتماً ۶ تا ۸ ساعت يا ترجيحاً يک شب در يخچال بماند

نکته:
۱ ­اين دستور ۷۵۰ گرم کربوهيدرات ٬ ۱۲۰ گرم پروتئين٬ ۱۸۵ گرم چربي و ۵۱۴۵ کيلوکالري انرژي دارد.
۲ ­از اين کرم مي توانيد براي ساير کيک ها و شيريني هاي خود نيز استفاده کنيد.
۳­موقع پخت لايه ها٬ ممکن است اطراف خمير کمي بيسکويتي شود ولي بعد از ماليدن کرم و استراحت در يخچال لايه ها کاملاً نرم مي شوند. دقت کنيد پخت لايه ها به قدري
طولاني نشود که مرکز آن نيز سفت و خشک شود.
۴­بهتر است سوار کردن لايه هاي کيک در ظرف اصلي سرو انجام بگيرد ولي براي جلوگيري از کثيف شدن ظرف بهتر است کف ظرف را با چند برش کاغذ روغني بپوشانيد و بعد از
اتمام کار به آرامي کاغذ روغني را از زير کيک بيرون بکشيد.

کیک عسلی رژیمی

موادلازم:

تخم مرغ …………………………  ۳ عدد

عسل  ……………………………۱۱۰ گرم

آرد ………………………………۱۲۰ گرم

بکینگ پودر ………………………۱/۲ قاشق چایخوری

بادام پرک…………………………۱/۴ پیمانه

پودر پسته و عسل………………..برای تزیین

طرزتهیه:

تخم
مرغها رو ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حجمش دو برابر شده و رنگش
روشن بشه.

عسل رو اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگه با دور تند بزنید.

آرد و بکینگ پودر رو
الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.

** مواد رو به حالت دورانی با لیسک هم
بزنید تا پف کیک نخوابه.

کف قالب گرد ۲۰ یا ۲۲ سانتی رو کاغذ روغنی
انداخته و روی کاغذ و دیواره قالب رو هم کاملا ” با روغن مایع چرب کنید.

مواد
رو تو قالب میریزیم و روی سطح ش بادام پرک میریزیم…. طبقه وسط فر از پیش گرم شده
با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه.

بعد از اینکه کیک رو از فر درآوردین و کامل
سرد شد، عسل رو گرم کنید و روی کیک بمالید و روش رو پودر پسته و یا نارگیل بپاشید..

Image result for ‫کیک عسلی رژیمی‬‎

کیک عسلی آبدار

کیک عسلی آبدار

مواد لازم :

 

آب ولرم : ۱ پیمانه یا ۲۵۰ میلی لیتر

عسل : دو قاشق سوپخوری

شکر : ۱ پیمانه

روغن مایع : نصف پیمانه

آرد : ۳۰۰ گرم

نمک : یک پنسه

وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

جوش شیرین : یک و نیم قاشق چایخوری

کشمش یا گردو یا شکلات چیپسی مقداری

 

طرز تهیه :
در ظرفی آب ولرم +عسل + شکر +نمک +روغن مایع را با هم مخلوط کمی با همزن دستی بزنید تا یکدست شوند .

 

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF9010.jpg
بازدید:	4
اندازه:	36.1 کیلوبایت
شناسه:	134557

آرد و وانیل و جوش شیرین را با هم مخلوط و روی مواد بالا الک کنید با هزن دستی آهسته آرد را به خورد مواد دهید تا یکدست شوند . خمیر کیک نه خیلی شل باید باشه نه خیلی سفت
در آخر می تونید کشمش و گردو و یا شکلات چیپسی را اضافه کرده و کمی هم بزنید .

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF9011.jpg
بازدید:	6
اندازه:	29.1 کیلوبایت
شناسه:	134558

ته قالب ۲۲ تا ۲۳ سانت را کاغذ روغنی انداخته و کمی با روغن مایع روی کاغذ روغنی و لبه قالب رو چرب و آرد پاشي کنید و مواد کیک را داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۸۵ درجه سانتیگراد کیک را بپزید . در اواسط پخت رنگ کیک کاملا برگشته و از رنگ سفید به رنگ قهو ای زیبا در میاید .

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF9021.jpg
بازدید:	5
اندازه:	26.8 کیلوبایت
شناسه:	134559

 

می توانید این کیک را به صورت مافین هم بپزید در قالب مافین کاغذ روغنی انداخته و از مایع کیک داخل مافین تا دو سوم مواد کیک پر کرده و بصورت مافین بپزید .

 

منبع : http://mehrmihan.ir/cake-recipes-with-honey/

این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b