دستور پخت کیک مرغ - میهن مهر
header

مبلیما خرید مبل

دستور پخت کیک مرغ

cake-recipes-chicken

کیک مرغ مجلسی

مواد لازم برای تهیه کیک مرغ مجلسی:

نان تست ۱ بسته
سینه مرغ ۲ عدد
تخم‌مرغ پخته ۲ عدد
سس مایونز ۱ لیوان
ماست خامه‌ای ۱/۲ لیوان
گردو خرد شده ۱ لیوان
جعفری خردشده ۱ لیوان
پیازچه خردشده ۱ لیوان
خیارشور ریز خردشده ۱/۲ لیوان
نمک، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه کیک مرغ مجلسی:

‎برای تهیه کیک مرغ مجلسی، ابتدا سینه مرغ را بپزید و ریش‌ریش کنید.
تخم‌مرغ‌های پخته و ریز خردشده، پیازچه خردشده، ماست خامه‌ای، سس مایونز، گردوی خردشده، خیارشور، نمک و فلفل را داخل کاسه‌ای بریزید و خوب مخلوط کنید. می‌توانید تمام مواد را در غذاساز بریزید که در این صورت، مواد کیک مرغ شما به شکل خمیر در میآید و بافتی باقی نمی‌ماند.
‎حاشیه‌های تیره‌رنگ نان تست را جدا کنید.
چند عدد از نان‌های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی آن‌ها بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید.
در انتها نیز با یک لایه از سس، کیک مرغ را بپوشانید.
‎پس از اتمام کار، سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و کیک مرغ را به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد حسابی جذب نان‌ها شود.
پس از این مدت، آن را از یخچال خارج کرده و با جعفری خردشده، گوجه فرنگی گیلاسی، ذرت، هویج و هر چیز دیگری که دوست دارید تزئین و سرو کنید.
‎نکته:
موادی که استفاده می‌کنید بستگی به سلیقه خودتان دارد. شما می‌توانید بعضی مواد را کمتر و بعضی‌ها را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد.
استفاده از تخم‌مرغ و خیارشور اختیاری است.
تزیین کیک مرغ

cake-recipes-chicken
طرز تهیه کیک مرغ و گردو

cake-recipes-chicken
کیک مرغ در فر

مواد لازم برای تهیه کیک مرغ در فر:

مرغ پخته۳۰۰ گرم

فلفل دلمه۱ عدد

پیاز ۱ عدد

هویج نگینی خرد شده ۱عدد تفت داده شده

قارچ ۱ بسته نگینی خرد شده تفت داده شده

آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۲ عدد

پودر سیر-آویشن-فلفل و نمک به مقدار لازم

بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

cake-recipes-chicken

طرز تهیه کیک مرغ
برای تهیه این نوع کیک مرغ ابتدا همه چیز ریز و پخته شده باید باشد. مرغ پخته و فلفل دلمه و پیاز و هویج تفت داده شده و قارچ تفت داده شده و آرد سوخاری و تخم مرغ و پودر سیر و آویشن فلفل و نمک و بیکینگ پودر. همه مواد را که تفت دادیم باهم مخلوط میکنیم بعد در قالب چرب شده میریزیم به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه طبقه ی وسط میگذاریم و بعد آمادست. نوش جان
کیک مرغ و بادمجان

cake-recipes-chicken
تزیین کیک مرغ و گردو

cake-recipes-chicken
کیک مرغ 

cake-recipes-chicken

طرز تهیه کیک مرغ پیش غذایی خوشمزه وساده کیک مرغ یکی از بهترین ایده های برای تهیه یک پیش غذای خوش مزه و متفاوت است. با دستور زیر یک کیک مرغ خوش طعم درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک مرغ :
مرغ : یک عدد سینه کامل
پیازچه کوچک : ۳ یا ۴ عدد
جعفری خرد شده : ۱۰۰گرم
نان تست : ۱۲ عدد
تخم مرغ : ۳ عدد
خیارشور : ۲۰۰گرم
هویج : ۱ عدد
سس مایونز : یک فنجان
ماست : یک فنجان
سس هزار جزیره : ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ذرت : به میزان لازم

طرز تهیه کیک مرغ :
برای تهیه کیک مرغ ابتدا مرغ رو می پزیم و ریش ریش میکنیم.

تخم مرغ رو رنده میکنیم .

خیارشورو تو یه ظرف جدا رنده میکنیم و آب خیارشور رو میگیریم .

هویج رو رنده میکنیم .

جعفری و پیازچه رو خوب شسته و خرد میکنیم .

همه ی مواد را با ترکیب سس ها و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.

کناره های نان های تست را می بریم، و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنید به این ترتیب می چینیم .

یک ردیف از نان تست می چینیم و رویش یک لایه از مایه مرغ را روی نان ها پخش میکنیم و روی مواد کمی ذرت شیرین یا نخود سبز پخته میپاشیم و باز یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم .

روی کیک را با پلاستیک فریزر می پوشانیم و چند ساعت کیک را در یخچال گذاشته تا جا بیفتد و سپس تمام سطح و دیواره ی کیک را سس مایونز می مالیم و به دلخواه تزیین میکنیم .

نکته : من کیک رو در ۴ ردیف ۳ تایی نون درست کردم که به شکل مستطیل در آمد. میشه کیک رو در ۳ ردیف ۴ تایی نون درست کرد که به شکل مربع در بیاد . میتونیم نون تست رو بعد از اینکه کناره هایش رو بریدیم به شکل مثلث ببریم و سالاد مرغ رو بین دو تکه از نونها قرار دهیم و روشو به دلخواه تزیین کرده و زیرشو کاغذ شیرینی قرار میدیم تا شکل شیرینی تر رو تداعی کنه به جای سالاد مرغ از سالاد الویه هم میتونیم استفاده کنیم .

برای تزیین کیک مرغ می توانید از سبزیجات استفاده شده در تهیه آن استفاده کنید .

منبع :  http://mehrmihan.ir/cake-recipes-chicken/

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
a b