طرز تهیه سالاد سزار - میهن مهر
header

مبلیما خرید مبل

طرز تهیه سالاد سزار

caesar-salad-recipe

 

سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن‌دیه‌گو بود؛ درست شد.

سزار کاردینی بعد از چند سال کار در سن‌دیه‌گو، به تجوانای مکزیک مهاجرت و در همان جا رستوران خود را برپا کرد. در سال ۱۹۲۴ میلادی برای جشن ۴ جولای، سزار این سالاد محبوب را درست می‌کند. جالب این است که این سالاد، به دلیل کمبود مواد اولیه در رستوران سزار به ‌وجود آمد، مخلوطی از مزه‌های کاملاً سنتی ایتالیایی که از آن روز تا به حال هر کسی آن را خورده به طرفداران این سالاد پیوسته. پنیر پارمزان، کاهو و روغن زیتون بکر به همراه سس ورسترشایر (Worcestershire) که معمولاً در آمریکا برای سس سالاد استفاده می‌شود. این سالاد خوشمزه در ۲۰ دقیقه تهیه می‌شود. قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش برمی‌گردد.
طرز تهیه سالاد سزار با سرکه بالزامیک

caesar-salad-recipe

مواد لازم برای سالاد
سینه مرغ ٢ تا
کاهو
گوجه گیلاسی ۱۱۰ گرم
١ حبه سیر
نون تست ۲ تا
مقدار کمی پنیر پارمزان
نمک و فلفل

مواد لازم برای سس سالاد:

۲ حبه سیر
۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
١ قاشق چای خوری خردل
۲ تا زرده ی تخم مرغ
۱۰۰میلی لیتر روغن زیتون
نمک و فلفل به اندازه دلخواه

سیر را پوست بکنید و خرد کنید تو یه ظرف ۲ قاشق غذاخوری روغن بریزید همراه سیرهای خرد شده داخل مایکروفر بذارید برای ۲۰ تا ۴۰ ثانیه. این کار باعث میشه عطر سیر بلند شده و روغن طعم سیر بگیره.

caesar-salad-recipe

نون ها رو نگینی خرد کنید و سینی فر را چرب کنید نون های خرد شده را داخل سینی بریزید فر را روی ۱۵۰ درجه بذارید و سینی را همراه نون ها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بذارید تا سوخاری بشن.

حالا تخم مرغ ها رو به مدت ۵ دقیقه داخل اب جوش بندازید و بذارید بپزه بعد زیر اب سرد بگیرید و پوستشان رو بکنید سفیده را کنار بذارید. حالا زرده ی تخم مرغ و خردل و سیر را مخلوط کرده و هم بزنید. ( البته از زرده ی خام هم میشه استفاده کرد اگه بوی خامی اذیتتون نمیکنه) اب لیمو نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم

تمام روغن زیتون رو اضافه می کنیم و هم میزنیم . همراه روغن زیتونی که با سیر مخلوط کرده بودیم تو مایکروفر .سینه ی مرغ رو با نمک و فلفل مزه دار می کنیم

تو تابه روغن زیتون بریزید و مرغ ها رو خوب تفت بدید . تا دو طرفش کاملا سرخ بشه.کاهو را بشوید و به قطعات نه زیاد بزرگ نه کوچک خرد کنید و در دیس یا بشقاب بریزید روی کاهو مرغ های تکه تکه شده و نون های سوخاری رو هم روش بریزید پنیرپارمزان رو نازک نازک ببرید یا رنده کنید و روی سالاد بریزید روی سالاد سس بریزید گوجه ها رو ۴ تکه کنید و رو سالاد بریزید

سس ورستر شایر

 

caesar-salad-recipe

 

طرز تهیه سس ورستر شایر
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه سس ورستر شایر :
روغن زیتون                                               ۲ قاشق چای خوری
پیاز خرد شده                                            ۱ عدد
فلفل سبز بدون هسته و خرد شده                  ۱ عدد
سرکه                                                     ۲ فنجان
شربت ذرت                                               ۱ و ۱/۲ فنجان
آب                                                         ۱ فنجان
لیمو شیرین پوست کنده و درشت خرد شده       نصف لیمو
ترب سفید رنده شده                                   ۲ قاشق غذاخوری
فیله ماهی خشک و خرد شده                       ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده                                           ۲ حبه بزرگ
نمک                                                       ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه                                                ۳/۴ قاشق چای خوری
میخک پودر شده                                         ۱/۸ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه سس ورستر شایر:
روغن زیتون را داخل ماهی تابه بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم گرم می کنیم. پیاز و فلفل سبز را اضافه کرده حدودا ۳ دقیقه روی حرارت می گذاریم تا پیاز نرم بشود.

سرکه، شربت ذرت، آب، لیمو، ترب سفید، ماهی، سیر، نمک، فلفل سیاه و میخک ا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به جوش بیاید. سپس حرارت را کم می کنیم و حدود ۴۰ دقیقه روی حرارت کم می گذاریم تا کم کم بجوشد و به ۳ فنجان برسد. در این مدت هم چند دقیقه یکبار هم میزنیم.

سس را در ظرف مورد نظر (نباید آلومینیومی باشد) می ریزیم و روی ظرف را می پوشانیم و اجازه می دهیم سس خنک بشود.

 

نکته در مورد نگهداری سس ورسترشایر:
* از این مقدار مواد اولیه ۳ فنجان سس بدست می آید.
* این سس در یخچال در ظرف در بسته به مدت ۱ هفته قابلیت نگهداری دارد.
سالاد سزار شف طیبه

 
مواد اولیه :
پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
روغن زیتون بکر ۱۵۰ میلی‌لیتر
نان تست ۳ تا ۴ عدد
کاهو تازه ۱ عدد
تخم‌ مرغ ۱ عدد
سیر سیر ۲ حبه
سس ووستشایر ۲ قاشق غذاخوری
آب‌ لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
سرکه‌ سفید ۱ قاشق غذاخوری

caesar-salad-recipe

طرز تهیه:
۱- برای درست کردن این سالاد باید قسمت‌های سالم و تازه کاهو را انتخاب کرده. سپس برگ‌ها را خوب بشوییم و خشک ‌کنیم.
۲- دور نان‌های تست را به صورت یک قاب برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم (دور نان چون خشک‌تر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمی‌کند. به همین دلیل دور نان را جدا می‌کنیم و از بقیه نان استفاده می‌کنیم) قسمت‌های سفید و اسفنجی نان را به ابعاد ۱سانتیمتری برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده است با حرارت ملایم، تست می‌کنیم.
۳- برای آماده‌سازی سس سالاد ابتدا آب‌لیمو، تخم‌مرغ (تخم‌مرغ را ۱دقیقه آبپز کنید)، سرکه سفید یا سرکه سیب، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را مخلوط کرده با هم‌زن یا غذاساز خوب مخلوط می‌کنیم بعد از حدود ۵ دقیقه، کم‌کم شروع به اضافه کردن روغن می‌کنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد وکمی غلیظ شود.
۴- برای سرو این سالاد کافی است برگ‌های تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته. نان‌های تست شده و پنیر پارمزان رنده‌شده را روی آن بریزید و در ‌‌نهایت سس محبوب (آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها) را به آن اضافه کنید.
۵- در نقاط مختلف دنیا به دلیل کمبود وقت و مسائل مختلف دیگر تغییراتی در این سالاد بوجود آمده است ولی دستور تهیه‌ای که ذکر شد درواقع اصیل‌ترین دستور تهیه سالاد سزار است.
۶- با گذشت زمان این سالاد با مناطق مختلف جغرافیایی تغییراتی کرده. گاهی آن را غنی‌تر و مزه‌دار‌تر می‌کنند و یا به آن سینه مرغ گریل شده، بیکن (در کشورهای غربی)، ماهی دودی یا میگو (در کشورهای ساحلی) اضافه‌ می‌کنند.
۷- شما می‌توانید بسته به ذائقه خود افزودنی مناسب را اضافه کرده و سالاد سزار مورد پسند خود را پیدا کنید.

طرز تهیه سالاد روسی

caesar-salad-recipe

مـواد لازم (برای ۴ نفر)

سینه مرغ ۱۵۰گرم- ۲۵۰کیلوکالری

نان تست سبوس دار ۹۰گرم- ۲۴۰کیلوکالری

کاهو پیچ ۶لیوان- ۱۵۰کیلوکالری

پنیر پارمیزان رنده شده ۹۰گرم- ۱۱۰کیلوکالری

فلفل سیاه به میزان به میزان دلخواه- ۰کیلوکالری

روغن زیتون ۲مرباخوری- ۹۰کیلوکالری

سس سالاد ۴غذاخوری- ۳۶۰کیلوکالری

caesar-salad-recipe

طـرز تهیه

نان تست را در ابعاد کوچک (به اندازه حبه قند) برش و در یک قاشق مرباخوری روغن زیتون تفت دهید. سپس تکه‌های نان را روی حوله یک بار مصرف بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. تکه‌های مرغ را نیز در تابه خط دار که کف آن با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب شده است، گریل کنید و سپس برش بزنید. در کاسه‌ای بزرگ، کاهوها را به قطعات بزرگی خرد کنید. برای تهیه سس این سالاد هم یک زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بریزید و کم کم و هنگام کار کردن مخلوط کن، به آن روغن زیتون اضافه کنید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا مایع غلیظی به دست آید. سپس به این مخلوط آب یک لیموی تازه را اضافه کنید و کمی در آن سرکه بریزید. بعد از تهیه سس اولیه، برای این حجم سالاد، ۴ قاشق غذاخوری از سس را با نیمی از پنیر پارمیزان مخلوط کنید. هنگام سرو سالاد نیز ابتدا کاهو را اضافه کنید، روی آنها سس مخلوط شده با پنیر پارمیزان بریزید، سپس مرغ‌های گریل شده را بیفزایید و سپس تکه‌های نان را قرار دهید و در آخر روی تمام محتویات پنیر پارمیزان بپاشید. به این ترتیب سالاد شما آماده سرو خواهدبود.
سالاد سزار رستوران

(روش اصیل و کاملاً ایتالیایی سالاد سزار)

زمان آماده سازی : حداکثر ۳۰ دقیقه

مواد لازم: مناسب برای :۵ نفر

کاهو تازه ۱ عدد

نان تست ۴-۳ عدد

روغن زیتون بکر ۱۵۰ میلی‌لیتر

پنیر پارمزان ۱۰۰گرم

سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ ۱ عدد

سیر ۲حبه

آب‌لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری

سس ورسترشایر ۲ قاشق غذاخوری

 

caesar-salad-recipe
طرز تهیه:
برای درست کردن این سالاد باید قسمت‌های سالم و تازه کاهو را انتخاب کرده. سپس برگ‌ها را خوب بشوییم و خشک‌کنیم.

دور نان‌های تست را به صورت یک قاب برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم (دور نان چون خشک‌تر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمی‌کند. به همین دلیل دور نان را جدا می‌کنیم و از بقیه نان استفاده می‌کنیم) قسمت‌های سفید و اسفنجی نان را به ابعاد ۱ سانتیمتری برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده است با حرارت ملایم، تست می‌کنیم.

برای آماده‌سازی سس سالاد ابتدا آب‌لیمو، تخم‌مرغ (تخم‌مرغ را ۱ دقیقه آب‌پز کنید)، سرکه سفید یا سرکه سیب، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را مخلوط کرده با هم زن یا غذا ساز خوب مخلوط می‌کنیم بعد از حدود ۵ دقیقه، کم‌کم شروع به اضافه کردن روغن می‌کنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود.

برای سرو این سالاد کافی است برگ‌های تازه کاهو را خردکرده و در ظرف مناسب ریخته، نان‌های تست‌شده و پنیر پارمزان رنده شده را روی آن بریزید و در ‌‌نهایت سس محبوب (آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها) را به آن اضافه کنید.

در نقاط مختلف دنیا به دلیل کمبود وقت و مسائل مختلف دیگر تغییراتی در این سالاد به وجود آمده است ولی دستور تهیه‌ای که ذکر شد در واقع اصیل‌ترین دستور تهیه سالاد سزار است.

با گذشت زمان این سالاد با مناطق مختلف جغرافیایی تغییراتی کرده. گاهی آن را غنی‌تر و مزه‌دار‌تر می‌کنند و یا به آن سینه مرغ گریل شده، بیکن (در کشورهای غربی)، ماهی دودی یا میگو (در کشورهای ساحلی) اضافه‌ می‌کنند.

 

caesar-salad-recipe

 

منبع : http://mehrmihan.ir/caesar-salad-recipe/

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
a b