طرز تهيه کیک پیروک - میهن مهر
header

مبلیما خرید مبل

طرز تهيه کیک پیروک

طرز تهيه کیک پیروک

طرز تهيه کیک پیروک

طرز تهيه کیک پیروک

در اين قسمت مي خواهيم طرز تهيه کیک پیروک بسيار خوشمزه را به شما اموزش دهيم اميدواريم كه ان را تهيه كرده و در كنار خانواده از خوردن ان لذت ببريد.

مواد اولیه:

کره ۱۵۰ گرم

شکر ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپ خوری

مارمالاد ۱ پیمانه

آرد ۱ پیمانه

زرده تخم مرغ برای تزئین

طرز تهيه کیک پیروک :

کره نرم شده را با همزن بزنید تا پف کند.

تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با همزن بزنید.

پوست پرتقال و کمی وانیل را نیز اضافه کرده و بزنید.

آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده  و مخلوط کنید.

نصف بیشتر خمیر را در قالب پهن کنید.

مارمالاد را روی خمیر بریزید و صاف کنید.

به بقیه خمیر کمی آرد اضافه کنید و روی سطح آرد بپاشید.

خمیر را به قطر ۳ میلی متر باز کرده و با رولت مخصوص شیرینی پزی خمیر را به صورت نوار باریک به عرض ۱ سانتی متر ببرید و روی قالب آماده شده شیرینی به صورت ضربدری بگذارید.

روی آن را با برس زرده تخم مرغ برنید و به مدت ۱ ساعت با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت در طبقه وسط فر قرار دهید.

در صورت تمایل میتوانید ۱/۲ پیمانه گردوی خرد شده نیز روی مارمالاد بریزید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
a b